10 år med træk i Særslev

Særslev Traktortræk fejrer på lørdag jubilæum med flere store profiler inden for traktortræk, herunder en nykåret dansk mester og de tre bedste kørere i Europa.

Blandt deltagerne ved lørdagens traktortræk i Særslev er den nykårede danske mester, Emil Ringberg fra Ejby med sin New Holland 8560 med navnet

Med fire deltagende fynboer, der forleden var på præmieskamlen ved danmarksmesterskaberne, kan Særslev Traktortræk lokke med de helt store kanoner inden for traktortræk, når der på lørdag den 18. september afholdes traktortræk og samtidig fejrer 10-års jubilæum på banen ved sportspladsen i Særslev.

- Vi fejrer de 10 år med lidt forsinkelse, men det bliver ikke mindre festligt af den grund, hvor vi blandt meget andet har show med kørere, der ligger i top tre i Europa, fortæller Claus Harboe Christensen, der er tovholder på arrangementet, som begynder klokken 10 og forventes at vare frem til omkring klokken 19.

Tilbage i uge 24 i 2022

Særslev Traktortræk afholdes normalt lørdag i uge 24, og den tradition er tilbage igen fra 2022. I år har corona gjort, at trækket er udsat små tre måneder.

- Vi var udfordret af de restriktioner, der stadig gjaldt der først på sommeren. Derfor valgte vi at udsætte efter et år med aflysning. Det ser heldigvis stadig ud til, at der er mange, der gerne vil ud at køre, så vi forventer 70-80 traktorer på dagen, siger Claus Harboe Christensen.

Læs også