674 dyr til bedømmelse i Hjørring

674 dyr er klar til bedømmelse på Hjørring Dyrskue.
11-06-2018 11:29:53
674 Malkekøer, kødkvæg, heste, får, fjerkræ og kaniner stiller snart til bedømmelse på Hjørring Dyrskue. Det er flere end de seneste år og skyldes især flere heste og kødkvæg.

Arrangørerne bag Hjørring Dyrskue er ovenud tilfredse med årets tilmelding af dyr.
I alt stiller 674 styk til bedømmelse.
- Vi er utrolig glade for, at der er så stor opbakning til dyreudstillingen og dyrskuet generelt i år. Vi var lidt bekymrede med hensyn til tilmelding af heste til skuet på grund af herpessituationen, men der er næsten 100 heste tilmeldt i år, hvilket er en del flere end sidste år, så det er jo utroligt positivt, siger formand for Udstillerudvalget, Jørgen Larsen. 

Fremgang blandt kødkvæget

På kødkvægssiden stiller der også en del flere køer end sidste år. Blandt andet racerne Charolais, Blonde og Hereford møder i år op med en del flere repræsentanter for racerne end sidste år.
Her kan de franske racer, Blonde og Charolais, glæde sig til at skulle bedømmes af den franske dommer Pierre Ive Salle.
Der vises i alt otte forskellige kødkvægsracer.

Gamle husdyrracer

266 malkekøer bliver fremvist i ringen. Et lidt lavere, men tilfredsstillende niveau, set i forhold til, at de normalt tre største udstillere på skuet i år bliver hjemme.
Der fremvises repræsentanter for alle fire malkekvægsracer, Dansk Holstein, Dansk Rød Holstein, Rød Dansk Malkerace og Dansk Jersey.
Her foruden kommer der 10 køer af gamle husdyrracer, som er helt nyt i år.
Får, høns og kaniner får i år et helt nyt udstillingsområde lige bag 4H-staldene. 

Børneskue succes

Børnedyrskuet står også på vippen til at slå rekord. Ser man bort fra 2011, er der ikke set end større tilslutning siden år 2000.
- Det lover godt for fremtidige dyrskueudstillere. Med så stor en tilmelding til dyreudstillingen er der rig mulighed for at komme helt tæt på de flotte dyr, lyder det.
Der er i alt 79 tilmeldinger til børnedyrskuet.
 

Digitale brochurer

Gennem årene har Hansen & Larsen gennemført en lang række byggeprojekter i dansk landbrug. Vi har sat vores signatur på en bred vifte af kostalde, svinestalde, specialstalde, haller og gylletanke – for nu blot at nævne de mest oplagte projekter inden for dette felt.

Polaris ATV er amerikanske ATV maskiner i høj kvalitet. Polaris Sportsman ATV’er er driftsikre og har lang levetid til gode priser. Vores sortiment omfatter proffesionelle arbejds ATV’er, Rangere som er terrængående med kabine, lad og plads til to Sportsman ATV’er og Ranger er modeller som ofte bliver brugt i landbrug. Vi har også kraftige og sikre børneATV’er, EL-biler og meget mere. Vi har et bredt tilbehørssortiment og redskabssortiment til Sportsman ATV’erne og Ragner modellerne, med det rigtige udstyr og de rigtige redskaber bliver maskinerne nyttige arbejdsredskaber.

– DER ER RIGTIG MEGET VELFÆRD OG ØKONOMI I RENT DRIKKEVAND TIL PRODUKTIONSDYR I LANDBRUGET – Har du problemer med biofilm og bakterier i dyrenes drikkevandssystemer? Waterclean ApS er eneforhandler af det dansk producerede DCW Elektrolyseanlæg til produktion af det godkendte og helt neutrale desinfektionsmiddel NEUTHOX – også kaldet ECAvand, som tilsættes dyrenes drikkesystemer, og som er helt ufarligt for dyr og mennesker. Waterclean ApS har mere end 35 års erfaring i vandbehandling, og rådgivning! Anlæg og produkt er godkendt af Fødevareministeriet til brug i fødevareproducerende virksomheder og registreret under EU’s biocidforordning under ECHA liste 95 – Ét telefonopkald eller besøg koster ikke noget, men giver bedre vished! Vi kan træffes på tlf. +45 82 30 40 20 eller e-mail: lg@waterclean.dk

Læs de nyeste tilbudsaviser fra P. Lindberg

– troværdig samarbejdspartner i mere end 30 år. Vores viden og vision er at give vore kunder den bedste rådgivning samt kvalitetsprodukter ud fra deres behov, således vi opnår værdiskabende løsninger i fællesskab i den moderne produktion, som landbruget er. Vores aktiviteter dækker over udvikling, produktion, rådgivning i reproduktion, salg og markedsføring. Se vores aktuelle tilbudskatalog ”Svin Maj/Juni” - med masser af gode og spændende tilbud.

Se flere brochurer