Charolaisbesætning præsterer igen og igen på dyrskuer

13 besætningskonkurrencer er det blevet til og ved 12 af dem har Rasmus Kirk taget en sejr med hjem. På Hjørring gjorde han det igen, og slog dermed både de andre kødkvægsgrupper og malkekøerne af pinden.

»Igen« blev der sagt af flere blandt publikum, da Rasmus Kirk først vandt interbreed besætningskonkurrencen, hvorefter han gik i kamp mod vinderne fra de enkelte malkekvægsracer.

Her vandt han også, hvilket dommerne også nævnte flere gange. For besætningen fra Fjerritslev, som i alt tæller 12 dyr, har gjort sig særdeles godt bemærket.

Familien Kirk har nemlig stillet op til besætningskonkurrencer 13 gange og vundet de 12 af dem. I år blandt andet på Fjerritslev Dyrskue, Dyrskuet Thy-Mors og nu igen i Hjørring.

- Besætningskonkurrencen er den største for os. Selvfølgelig vil vi også gerne vinde bedste hundyr eller bedste handyr, men det er helt klart besætningskonkurrencerne vi går efter, sagde Rasmus Kirk, som samarbejder med sin far Brian Kirk.
Rasmus Kirk har stillet med seks forskellige gruppesammensætninger med alt fra tre til otte dyr i en gruppe.

- Det er sjovt at vinde og især her, hvor vi er oppe imod malkekøerne. Der vandt vi også for syv år siden i Hjørring, fortalte Rasmus Kirk, som stiller med netop denne gruppesammensætning til Landsskuet.

 

Læs også