bannerPos

Arla lancerer nytænkende produktserie til børn

Kun hvert tiende barn har yoghurt med i skoletasken. Det prøver mejerigiganten nu at lave om på med en ny produktserie kaldet Arla Explorers.

Henning K. Andersen

Journalist
13-09-2019 08:59
Knasende ostesnacks og yoghurter med farverige frugtbobler, der popper i munden. Det lyder måske ikke som det klassiske mellemmåltid, du ville give dit barn. Men det vil Arla gøre op med i lanceringen af en ny, innovativ serie af mælkeprodukter, det skal gøre det nemmere at servere sjove børnesnacks – med god samvittighed.

Det er ikke altid lige let at finde på et lækkert mellemmåltid til børn, der både er sjovt at spise og er uden kunstige smags-, søde- og farvestoffer. Derfor lancerer Arla nu en helt ny serie af mellemmåltider kaldet Arla Explorers, der med god samvittighed kan tages med i skoletasken til 10-frikvarteret, eller serveres når børnene kommer sultne hjem om eftermiddagen.

Arla Explorers blev lanceret i uge 35, og serien består af seks nye produkter. 

Alle produkterne er lavet til nysgerrige og udforskende børn – med hjælp fra andre nysgerrige børn. Arla inviterede nemligløbende grupper af børn ind i deres smagsrum, og lod dem vurdere både produkternes smage, teksturer og farver for på den måde at lave en serie, som børn selv har lyst til at vælge, når de står ved køledisken i supermarkedet.

- Vi har skruet op for innovationen med den her serie og har i høj grad ladet børnene afgøre, hvordan produkterne skal se ud og smage. Det er blandt andet dem, der har fortalt os, at det er sjovt selv at få lov til at blande frugternes farver sammen i Swirl yoghurten, og at produkterne slet ikke behøver at smage af sukker for at smage godt, fortæller Lars Skytte Poulsen, Sr. Brand Manager på Arla Explorers.

Kun hvert tiende barn har yoghurt med i madpakken

En ny undersøgelse fra Arla viser, at mens 78 procent af de danske forældre giver deres børn rugbrød med i madpakken, pakker kun 11 procent yoghurt med i skoletasken. Et af formålene med Arla Explorers serien er derfor også at skabe en serie af snackmåltider, der gør det nemmere for forældre at lave sjove og varierede mellemmåltider til deres børns madpakker.

- Børn er af natur nysgerrige og udforskende, og det er netop den egenskab, vi vil stimulere med vores nye produkter. Det skal være sjovt at spise alle måltider – også hverdagsmåltiderne i 10-frikvarteret, der indimellem kan være lidt kedelige. Derfor håber vi, at de nye snackprodukter bliver en del af en sjov og udforskende madoplevelse i børns hverdag, siger Lars Skytte Poulsen.

Arla Explorers produkterne vil være at finde i Meny, Bilka og Føtex samt udvalgte Spar og Nettobutikker fra uge 35. Kakaomælkedrikken lanceres dog først i uge 43. 

 

Arlas nye produkter er

  • Swirl yoghurt med mango og hindbær: En smagfuld yoghurt bestående af to farverige frugtvarianter, der kan blandes sammen til fine mønstre
  • Bubble yoghurt med fersken: En farverig yoghurt med små bobler, der er fyldt med frugtsaft, som skaber en intens smag af frugt, når de poppes i munden
  • Osteknas: En mild og 100 procent naturlig ost, der er puffet til en sprød ostekugle, der knaser i munden
  • Yoghurt med jordbær og banan: En klassisk banan- og jordbæryoghurt der pynter i madpakken og smager godt
  • Drikkeyoghurt med hindbær- og blåbær: En smagfuld drikkeyoghurt, der er perfekt som en lille eftermiddagssnack
  • Kakaomælkedrik: En lækker kakaomælk med et reduceret sukkerindhold, dog helt uden at gå på kompromis med den gode smag af kakao

Debatten på svinekongressen er uskøn

Der er for meget negativitet i debatten på svinekongressen. Tag nu ja-hatten på, lød opfordringen fra svineproducenten Jonas Würtz under debatten.

Harsk kritik regnede over formand på grund af tabt millionretssag

Formand Erik Larsen for Seges Svineproduktion fik hårde ord med på vejen fra henholdsvis formanden og næstformanden fra Danske Svineproducenter. Blandt andet på grund af hele balladen om DanBred og Danish Genetics samt den tabte retssag mod Ulrik Lundgaard fra Solvang Svineavl, som blev tilkendt syv millioner kroner.

Henrik Biilmann ny direktør i VikingGenetics

Nordisk kvægavlsforening, VikingGenetics, har udnævnt den hidtidige direktør for Friland A/S, Henrik Biilman, som administrerende direktør fra 1. februar 2020.

33 blev tilbageholdt i protester mod naturgenopretningsprojekt

Søndag forsøgte demonstranter i Lille Vildmose at blokere for Aalborg Kommunes arbejde i forbindelse med et naturgenopretningsprojekt.

Dansk svineproduktion med i front på effektivitet

Danmark fravænner tre grise mere per årsso end nærmeste konkurrent. Samtidig har dansk svineproduktion EU’s laveste produktionsomkostninger pr. kilo svinekød, viser ny rapport.
Side 1 af 1667 (33322 artikler)Prev1234567166516661667Next