Landbrugsteam på cykel til Deutz-Fahr

I en tid, hvor de fleste cykelryttere har blikket fæstet på Paris, valgte Team Mejnert, Meinerts Mølle og Landbrug i Svebølle på Vestsjælland, en anden retning og cyklede fra Sjælland til Launingen i Tyskland, hvor den store Deutz-Fahr fabrik og deres oplevelsescenter har til huse. At lige netop Deutz-Fahr var målet skyldes, at den store økologiske planteavler kører Deutz-Fahr hjemme på sin bedrift.

 
Turen bød på regn, blæst og flere omkørsler grundet vejarbejde, men alle 12 deltagere gennemførte og blev modtaget i Launingen af Johnny Hansen fra den danske Deutz-Fahr-importør HCP Danmark og Deutz-Fahrs Wilko Jillisen. Sidstnævnte var synligt begejstret for initiativet.
 
Niels Mejnertsen, Meinerts Mølle og Landbrug, var forpustet, men også stolt over »sit« team. Som han sagde, havde de til trods for ømme rygge og ønsket om bedre siddekomfort på de smalle sadler klaret strabadserne uden større problemer.
- Vi vil lige nyde vores »sejr«, og så skal vi hjem og forberede høsten – nu må alle da være i form til den travle tid, siger Niels Mejnertsen.
 

Læs også