Herning får endnu en landbrugsmesse

Landbrugsmessen FarmerTech får debut i januar 2016

Om godt et år får landmænd mulighed for at besøge en ny og anderledes dansk landbrugsmesse i MCH Messecenter Herning.

FarmerTech, som den nye messe kommer til at hedde, får premiere den 19. - 20. januar 2016.

 - Med klar opbakning fra en række producenter fra agroindustrien bliver der nu arbejdet videre med udviklingen af den nye messe, som bliver helt anderledes end noget, vi kender i forvejen, siger formanden for Dansk Agroindustri, administrerende direktør Jens-Peter Pedersen, JEMA A/S.

Landbrug & Fødevarer står også bag ønsket om etableringen af FarmerTech.

 - Det mest naturlige er, at landbrugsudstillinger arrangeres af landbruget og agroindustrien. Og når landmændene har et ønske om at komme på messe i de vintre, hvor der ikke er Agromek, skal det selvfølgelig være leverandørerne og landmændene, der i samarbejde arrangerer FarmerTech, siger Martin Merrild, formand for Landbrug & Fødevarer.

Den nye landbrugsmesse vil have fokus på udvikling, innovation og videndeling. Det skal blandt andet ske gennem konferencer, faglige aktiviteter og med stor vægt på netværk.

Konceptet er udviklet i samarbejde med MCH Messecenter Herning. Det er hovedsageligt leverandører af udstyr til husdyrbrug, korn og foderstoffer, energi, rådgivning samt andre serviceydelser, der vil være i fokus på messen.

Læs også