Merrild satser alt på økonomien

Tirsdagens valgmøde i Viborg viste, at der er forskelle på de to kandidater. - Lad os se fremad og fortsætte L&F's linje med fokus på faglige argumenter, pointerede Niels Jørgen Pedersen. - L&F har fejlet og har ikke villet tale om, at vi står i den værste økonomiske krise nogensinde, lød det fra modkandidat Martin Merrild.

Martin Merrild satsede tirsdag aften på et valgmøde i Viborg alt på, at hans primære fokusområde - økonomien - kan give ham valg til formandsposten i Landbrug & Fødevarer på næste tirsdag i Herning.    

- Landbrug & Fødevarer har begået den fejl, at der ikke er blevet snakket om krisen. Man har nærmest bare sagt: Hold kæft og cykel videre. Men vi bliver nødt til at forholde os til virkeligheden, og vi skal tale om den her krise, der er langt, langt værre, end noget af det, nogen af os nogensinde har oplevet.

- Vi skal snakke om de kolleger, der er fuldstændig klemt i krisen. Og vi skal gøre noget ved det, lød det fra Martin Merrild under mødet, der tiltrak små 200 besøgende til LMO's landbocenter i Viborg.

Vigtig faglighed
Niels Jørgen Pedersen pointerede, at han også har fokus på både krise og økonomi. Men han vil ikke vige fra Landbrug & Fødevarers linje - herunder Den nye Fortælling.

- Vi skal viser det øvrige samfund, at vi er til nytte. At vi bidrager og giver noget til samfundet. Og så skal vi ikke hænge os i fortiden. Vi skal se fremad, og sammenholdet i vores erhverv er helt afgørende for, at det lykkes for os, pointerede Niels Jørgen Pedersen, og tilføjede:

- Vi har rykket tingene i den rigtige retning ved at argumentere fagligt. Det flytter ikke noget bare at sige nej. Når vi siger nej, gør vi det kun, når vi samtidig anviser en anden vej. Og det er det, jeg står for, pointerede Niels Jørgen Pedersen.

  

Læs også