Sig din mening om vores EU-dækning

Du kan stadig være med i vores brugerundersøgelse og vinde et sæt høretelefoner.

I vores ugeaviser, LandbrugNord, LandbrugSyd, LandbrugØst og LandbrugFyn, dækker vi  hver uge reformen af EU’s fælles landbrugspolitik – også kaldet CAP.  Vi forsøger at beskrive bedst muligt, hvordan ændringerne i EU’s landbrugsstøtte kan komme til at ændre arbejdet på de danske gårde og livet i de danske landdistrikter genrerelt. Ændringerne kommer til at fylde meget på næsten hver enkelt bedrift, og informationer om, hvad der præcist bliver ændret, er vigtige at få ud til vores læsere rundt om i Danmark. 

Derfor vi har brug for jeres holdninger for at lære mere om, hvad vores læsere synes om vores dækning, så vi kan blive endnu bedre til at fortælle om reformen, og de regler der følger med den, når den træder i kraft 1. januar 2023. 

Præmie på højkant

Derfor har vi siden december opfordret vores brugere til at gå ind på hjemmesiden capidanmark.dk og besvare vores brugerundersøgelse, så vi kan få mere at vide om, hvordan I gerne vil informeres om EU's landbrugspolitik. Man kan stadig deltage og få muligheden for at en vinde en præmie. 

Udfylder du vores spørgeskema, er du således med i lodtrækningen om et sæt trådløse høretelefoner fra enten Apple eller Huawei til en værdi af 1.300 kroner. Vi vil sætte pris på jeres feedback, så vi bliver i stand til at informere om det landbrugspolitiske i EU på den måde, som I ønsker det, og så den ugentlige dækning af CAP-reformen i vores ugeaviser bliver endnu bedre. 

Læs også