Fysisk EuroTier er nu også corona-aflyst

EuroTier der skulle have fundet sted fra den 9. til 12. februar 2021 i Hannover er nu blevet aflyst i sin fysiske form. I stedet finder messen sted i en digital version, som arrangørerne lover vil være både sikker og nem at betjene.

Messen EuroTier finder ikke sted fysisk i Hannover i 2021, som den ellers skulle have gjort fra 9. til 12. februar 2021.

Beslutningen om at aflyse messen blev foretaget af DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft) som arrangør af de to førende messer efter omfattende møder med repræsentanter for branchen, rådgivningsrådet og partnere.

- Det stigende antal coronatilfælde over hele verden og de relaterede restriktive rejseretningslinjer for både udstillere og besøgende kræver fleksible forretningsløsninger og informationstjenester, siger Dr. Reinhard Grandke, administrerende direktør for DLG.

I stedet for den fysiske form vil EuroTier derfor blive afholdt digitalt med ekspertnetværk indenfor dyreproduktion.

- Enkelt og nemt

Under navnet »Inform & Connect« vil DLG tilbyde en platform hvor der vil være en bred vifte af kommunikations- og interaktionsmuligheder for udstillere og besøgende.

- For DLG er det vigtigt at gøre adgangen til den digitale verden af ​​EuroTier så let som muligt. Derfor har vi sammensat tre forskellige udstillingspakker til vores udstillere, der kan bruges individuelt og udvides fleksibelt. Vi tilbyder maksimal rækkevidde og fleksibilitet til at henvende sig til besøgende såvel som gennemsigtig og sikker investeringsplanlægning, siger Dr. Karl Schlösser, der er projektleder for EuroTier.
 
Efter en engangs online-registrering kan besøgende få oplysninger om udstillerens produkter og tjenester, kontakte dem direkte og aktivt deltage i adskillige begivenheder og diskussioner om det tekniske program.

- Vi tilbyder derfor besøgende en enkel måde at specifikt kontakte de relevante kontakter inden for udstillingsfirmaet og planlægge investeringer med dem, siger Dr. Schlösser.

alexander@effektivtlandbrug.dk
telefon +45 61 22 67 55

 

 

Læs også