Fynsk dyrskue er aflyst

For andet år i træk har coronasituationen gjort det umuligt at afholde Det Fynske Dyrskue.

Sikke et år og sikke en rutsjebanetur for Det Fynske Dyrskue. Endnu en gang må vi erkende, at der ikke bliver liv og glade dage på Dyrskuepladsen i Odense til sommer den 11-13. juni.

Sådan lyder det fra dyrskuehef for Det Fynske Dyrskue, Sara Ekknud Windell i en email til udstillere, leverandører og samarbejdspartnere, som er sendt ud tirsdag formiddag. Det sker efter, at der på Christiansborg tirsdag morgen faldt en aftale om den næste fase for genåbningen af Danmark. Aftalen gør det umuligt at gennemføre en begivenhed af den størrelse som Det Fynske Dyrskue er.

- Bestyrelsen og ledelsen er utrolig triste over, at Det Fynske Dyrskue igen er aflyst. Det var slet ikke, hvad vi ønskede. Vi var så klar og havde mange tilmeldte erhvervsudstillere, et flot nyt program og masser af spændende nyheder til dette års dyrskue. 

- Aflysningen er resultatet af en vinter og et forår, hvor politikerne ikke har kunne give os et klart svar. Tiden er løbet fra os alle, og vi vil meget gerne sige jer en stor tak. Tak for jeres store tålmodighed, for vi er udmærket klar over, at det ikke har været nemt for jer. I har også skulle bestille varer, tilmelde dyr og meget andet, og jeres forudsætninger har derfor været svære. Tak for jeres forståelse, lyder det i emailen fra Sara Ekknud Windell.

Læs også