Ribe Dyrskue satte ny rekord

Ribe Dyrskue trak fredag flere gæster end nogensinde før. Hele 12.300 lagde vejen forbi dette års skue, hvilket var en ny og stor rekord.

Sidste år satte Ribe Dyrskue en ny rekord på lige under de magiske 10.000 gæster – trods udfordringer med vand på pladsen.

Den rekord fik ikke lov at stå længe, da Ribe Dyrskue 2022 blev en sand publikumssucces.

Ikke mindre end 12.300 gæster lagde vejen forbi på dette års skue, og det gav også trængsel i Ribe by i løbet af dagen – alt blev dog afviklet i ro og orden og med masser af godt sommerhumør.

- Det ser rigtig godt ud det hér, lød det fra tovholder Jens Christiansen, da avisen talte med ham først på dyrskuedagen, hvor der allerede var massiv interesse og kø, for at komme ind på skuet.

Og interessen bare steg i løbet af dagen, hvor både pladsens udstillere og dyreudstillerne i ringen kunne glæde sig over et stort publikum under bedømmelserne og kåringerne.

Hos arrangørerne er der glæde over det flotte besøgstal, der har oversteget alle forventninger til skuet, der første gang fandt sted i 1865. De ser frem til Ribe Dyrskue 2023, der finder sted fredag den 28. juli næste år.

Læs også