bannerPos

Lilleholt tager affære i el-motorvejssag

Sidste gang, der var besøg fra Christiansborg i Sydjylland i forbindelse med sagen om el-motorvejen, var det udviklingsminister Ulla Tørnæs (tv.), der var regeringens repræsentant. Men efter sommerferien kommer Lars Christian Lilleholt selv til Jylland til to borgermøder om anlæggelsen af den 170 km lange el-motorvej. Arkivfoto.

AF: HENNING K. ANDERSEN

JOURNALIST
23-06-2018 09:35
Der skal afholdes to nye borgermøder om el-motorvejen ned gennem Jylland efter sommerferien, har energi- og klimaminister Lars Christian Lilleholt (V) aftalt med en række borgmestre. Energinets anbefalinger om luftledninger skal gås efter i sømmene.

Det skal en gang for alle slås fast, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der ikke kan lade sig gøre i forbindelse med etableringen af den 170 km lange Vestkystforbindelse, også kendt som el-motorvejen.

Derfor bliver der afholdt to nye borgermøder om etableringen af elforbindelsen, hvor både Energinet og ministeren selv vil deltage.

Det står klart, efter at energi- og klimaminister Lars Christian Lilleholt (V) torsdag mødtes med borg

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 166,25 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Grundloven i klemme mellem spildevand og corona

Bæredygtigt Landbrugs formand skulle have holdt denne tale ved grundlovsmødet på Gråsten Landbrugsskole. Ligesom så meget andet i denne tid blev mødet aflyst. Talen kan nu læses her.

Vegetabilske olier kan trække rapsprisen op

Der er gode nyheder at finde for rapsproducenter i disse dage. Prisen for mineralolie er kommet godt op på det seneste, og nu er der også en ny potentiel optur i vente for vegetabilske olier i udsigt. Det kan gå hen og gavne prisudviklingen for rapsfrø frem mod og måske endda også under den kommende europæiske høst.

Sortsblandinger som værktøj til risikospredning

Sortsblandinger i hvede er et vigtigt element i planteavlen for Peter Munk Lauritsen ved Ulstrup.

Noteringen falder igen-igen

Noteringen for slagtesvin falder igen med 30 øre, og er nu på 11,10 kroner, selv om coronanedlukningen af Europa ser ud til snart at være et overstået kapitel.

Nu skal der forskes i loftshøjden på svinetransporter

Lovgivningen kræver at smågrises velfærd tilgodeses - også under transport. Et af elementerne heri er loftshøjden i bilerne. Der eksisterer imidlertid ingen videnskabelig dokumentation for, hvad loftshøjde betyder for grisene. Det skal et nyt forskningsprojekt give viden om.

Helms forbereder generationsskifte

I løbet af de næste tre år vil der blive gennemført et generationsskifte hos Helms TMT, fortæller den nuværende frontfigus, Kristian Helms.
Side 1 af 1852 (37038 artikler)Prev1234567185018511852Next