bannerPos

Lilleholt tager affære i el-motorvejssag

Sidste gang, der var besøg fra Christiansborg i Sydjylland i forbindelse med sagen om el-motorvejen, var det udviklingsminister Ulla Tørnæs (tv.), der var regeringens repræsentant. Men efter sommerferien kommer Lars Christian Lilleholt selv til Jylland til to borgermøder om anlæggelsen af den 170 km lange el-motorvej. Arkivfoto.

AF: HENNING K. ANDERSEN

JOURNALIST
23-06-2018 09:35
Der skal afholdes to nye borgermøder om el-motorvejen ned gennem Jylland efter sommerferien, har energi- og klimaminister Lars Christian Lilleholt (V) aftalt med en række borgmestre. Energinets anbefalinger om luftledninger skal gås efter i sømmene.

Det skal en gang for alle slås fast, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der ikke kan lade sig gøre i forbindelse med etableringen af den 170 km lange Vestkystforbindelse, også kendt som el-motorvejen.

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 139,59 kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Pivot-vanding er fremtiden

Bauer får de første pivot-anlæg ud at køre inden længe i Danmark, lyder det fra firmaets danske specialist Jacob Johnsen.

Tysk notering over 14 kroner

Den tyske slagtesvinenotering stiger med 4 cent til 1,89 euro pr. kg (14,08 kroner), meddeler Danske Svineproducenter.

Styrelse begynder at give nye tilsagn

Landbrugsstyrelsen begynder nu at give nye tilsagn vedrørende økologisk arealtilskud og plejegræs.

Et samarbejde i top

Brødrene Søren og Peter Kreutzfeldt overtog sammen den fædrene gård i sommeren 2017. Et forløb og et samarbejde som de fleste nok vil misunde.

Cirkulær økonomi på globalt plan

Den cirkulære økonomi er vejen frem, hvis kloden skal i balance globalt – og Danmark er med helt fremme, fastslog Claus Stig Pedersen, der er direktør for bæredygtighed og Public Affairs i den danske virksomhed Novozymes. Han var blandt indlægsholderne ved Frejs Fødevarekonference.
Side 1 af 1691 (33804 artikler)Prev1234567168916901691Next