Gråsten Fjerkræ i samarbejde med Kokkelandsholdet om OL

Gråsten Fjerkræ har indgået en toårig samarbejdsaftale med Kokkelandsholdet, der i fjor vandt 4 guld, 1 sølv og 1 bronzemedalje ved Verdensmesterskabet.

Samarbejdet skal hjælpe Kokkelandsholdet til en topplacering, også ved OL i Stuttgart i februar 2020, oplyser Gråsten Fjerkræ.

Så når Kokkelandsholdet – Culinary Team Denmark and Chef’s Association – tænder komfuret og svinger både gryder og pander ved OL, indgår Gråsten Fjerkræs Frilands Berberi Gourmet And i menuen.

- Vi er stolte og glade over at have indgået en samarbejdsaftale med Gråsten Fjerkræ. Vores holdkaptajn Christian Wellendorf har efter grundig test udvalgt Berberi Gourmet Anden til OL-menuen. Vi mener, at anden kvalitetsmæssigt er i verdensklasse, siger Kokkelandsholdets CEO Morten Juul Andersen.

Kokkelandsholdet består af Kokkelandsholdet, Juniorkokkelandsholdet, Cateringlandsholdet og Tjenerlandsholdet.

Gråsten Fjerkræs Berberi Gourmet And har de senere år vundet adskillige priser for sin kvalitet. Gråsten Fjerkræ har store forventninger til samarbejdet, siger bestyrelsesformanden, Gunder P. Jensen.

Når VM i 2022 finder sted i Luxembourg, er ambitionen at være verdens første kokkelandshold, der kan præsentere en menu udelukkende baseret på økologiske og bæredygtige råvarer.

Læs også