Forside 08-04-2020 15:29:58 Lukkede restauranter rammer kødkvægproducenter hårdt Formanden for slagtekalveproducenterne, Lasse Olsen, havde håbet på, at regeringen havde givet restauranter lov til at åbne igen, da der for nylig blev præsenteret planer for den gradvise åbning af Danmark.De lukkede restauranter har medført faldende okse- og kalvekødsnoteringer.- Der er mange udendørs caféer og lignende, hvor man godt kunne sidde udendørs og spise. Jeg tror, at det kunne have afbødet prisfaldet noget, siger han.Lasse Olsen opfordrer regeringen til at få iværksat en hjælpepakke til de trængte kvægkødproducenter via slagtepræmierne. - Hvem ved, hvor prisfaldet stopper, siger Lasse Olsen, formand for slagtekalveproducenterne. Arkivfoto Redaktionen redaktion@effektivtlandbrug.dk Gem Forrige artikel Næste artikel Læs også Landmand vs. Fødevarestyrelsen: 1-0 L&F om DR-indslag: Det burde aldrig have været nået ud til seerne CEO efter et kanon Arla-regnskab: - 2022 bliver et mærkeligt år Minister-udmelding om efterafgrøder skuffer Høj kapacitet på markerne: Der skal to sprøjter til Såning i sol og varme