Tak for mad på bordet

Af Eva Sommer-Madsen, kommunalbestyrelsesmedlem for Venstre, Vordingborg Kommune

Det er uforståeligt. at en del politikere i kommunalbestyrelsen har bedt flere ministerier om  at husdyrloven ændres, så kommuner kan forhindre en udvidelse af produktionen.

Tænk at man vil forhindre et erhverv i at udvikle sig i Vordingborg kommune. Især når man ved at virksomheder, der gerne vil være effektive, hele tiden er i udvikling. Det gælder for husdyrbrug, såvel som andre virksomheder.

Der er love og regler som gælder i hele landet! Er det for at genere erhvervet, eller er det i virkeligheden fordi man ønsker ar være smagsdommer? 

Både landbrug og erhverv i denne kommune betyder meget mere for os, end vi tror, og mange glemmer, at landbruget er rygraden i vores samfund. 

Alle skal have mad i munden hver dag - mælk, brød, kød og grøntsager. Med noget af landets bedste landbrugsjord bør vi være stolte og støtte op. 

Venstre ønsker at beholde ens regler i hele landet og takke netop det erhverv for brød på bordet. 

Dette er et debatindlæg, som vi har valgt at offentliggøre på vores hjemmeside og/eller i et eller flere af vores printmedier. Indlægget er udelukkende et udtryk for skribentens egne holdninger.

Læs også