New Holland har opdateret T5-traktorerne

New Holland har lanceret en opdateret version af deres T5 Dual Command-traktorserie, der byder på flere teknologiske forbedringer og øget komfort. Med fem modeller, der spænder fra 80 til 117 hk. Traktorerne leveres med opgraderede motorer, nye frontakselmuligheder og avanceret præcisionsteknologi.

New Holland har opdateret deres T5 Dual Command-traktorserie med nye funktioner, der øger både produktivitet og komfort. Serien omfatter fem modeller med motorer fra 80 til 117 hk, drevet af FPT F36 3,6-liters firecylindrede motorer. Designet er opdateret og traktorerne tilbydes med nye teknologiske løsninger.

En væsentlig nyhed er muligheden for at vælge mellem standard- og HD-frontaksel. Standardakslen er ideel til lettere opgaver, mens HD-akslen er beregnet til tungere markarbejde og kan øge den tilladte totalvægt til 7.000 kg. Der er også mulighed for en SuperSteer-akse med en styrevinkel på 76 grader, som forbedrer manøvredygtigheden. Modeller med 38" bagdæk har en frihøjde på 480 mm og en lav totalhøjde på under 2,67 meter.

Løftekapaciteten er øget med 7 procent til 4.700 kg, og en ny hydraulikpumpe med 82 l/min leverer 30 procent mere flow, hvilket sikrer hurtigere reaktioner fra redskaber. Transmissionen er Dual Command 24F/24R med totrins PowerShift og elektronisk vendegear, samt automatisk differentialspærre og 4WD.

Kommer på markedet ultimo 2024

Eksternt er traktorerne blevet opgraderet med nye front- og sidegitre, og en valgfri LED-lyspakke forbedrer synligheden. Kabinen har fået mekanisk Comfort Ride-affjedring, og et opdateret digitalt instrumentpanel gør det nemt at aflæse information.

T5 Dual Command-serien understøtter også præcisionslandbrug med autostyring, IntelliView 12 touchscreen, ISOBUS Class 2 og telematik via New Holland FieldOps. De nye modeller forventes tilgængelige hos forhandlerne ultimo 2024.

Læs også