Case IH gearer op på Bornholm med ny serviceaftale

Case IH har indgået en aftale om servicepartnerskab med Nyboe Auto i Rønne, og øger dermed sit setup for service på Bornholm.

Der er lagt op til et stærkt parløb omkring service på Case IH-maskiner på Bornholm mellem forhandleren S. D. Kjærsgaard og Nyboe Auto. Her ses Brian Bo Jensen, der er serviceleder for Case IH hos SDK (tv.), og Jesper Jensen, indehaver af Nyboe Auto. Foto: Per Frost

Fremover bliver der flere hænder til at stå for service af Case IH-maskiner på Bornholm. Således meddeler forhandleren S. D. Kjærsgaard og Nyboe Auto, at man har indgået en aftale om service på maskinerne, og det giver ifølge de nye samarbejdspartnere et fremtidssikret setup.

-  Vi rykker fra en lille enhed med 2-3 medarbejdere til at blive en del af noget stort med 35 medarbejdere hos Nyboe Auto med hovedsæde i Rønne, siger Brian Bo Jensen, der er serviceleder hos Case IH-forhandleren S.D. Kjærsgaard, og fortsætter:

-  Når sandheden skal frem, så har en lille enhed med 2-3 mand vist sig alt for sårbar, og det at kunne rykke CASE IH ind i en forretning som Nyboes Auto, hvor ejer og lederen er synlig hver dag, og bor på Bornholm, kommer til at gøre det godt for et mere bæredygtigt Case IH service setup.

Et godt øje til SDK

Det nye samarbejde betyder et farvel til den hidtidige servicebase i Svanneke, og en samling af aktiviteterne på klippeøen i Rønne hos Nyboe Auto.

- Vi har haft et godt øje til Case IH, og haft løbende dialoger, og derfor er vi glade for, at vi nu i samarbejde med S.D. Kjærsgaard, kan tiltræde som Case IH servicepartner på Bornholm, siger Jesper Jensen, indehaver af Nyboe Auto, og fortsætter:

- Det populære reservedels-setup som kunderne har rost, fordi de kan tilgå det på alle tider af døgnet, er allerede ved at blive opstillet i Rønne. Vores dygtige mekanikere Henrik og Tobias, som også er øens presser team, kan allerede ses i deres Case IH-servicebiler fra SDK, siger han.

Med Nyboe Auto som en del af service-familien hos Case IH, åbnes der op for, at montører fra S.D. Kjærsgaard kan sættes ind på Bornholm i perioder med spidsbelastninger, for eksempel i høstsæsonen og ved specialopgaver. 

Læs også