Ny teleskoplæsser fra JCB

JCB har introduceret endnu en teleskoplæsser i Loadall-serien. Den nye læsser får modelbetegnelsen 538-70 og tilbydes i flere valgmuligheder afhængig af behov med hensyn til ydeevne, funktioner og specifikationer.

Loadall serie III 538-70-teleskoplæsseren er en ægte syv meter maskine med en løftekapacitet på 3.800 kg. Løftekapaciteten er særlig effektiv mellem fire til seks meter og i fuld højde løfter teleskoplæsseren mellem 2.500 til 2.750 kg. Læsseren placerer sig kapacitetsmæssigt imellem JCB-modellerne 532-70 og 542-70.

JCB 538-70-læsseren leveres med fire transmissionsmuligheder, tre effektversioner og tre standardfunktions- og specifikationsniveauer. Agri-modellen leveres med en 109 hk JCB-motor og Agri-Super-modellen tilbydes med 130 hk under motorhjelmen med en standard firetrins Powershift-transmission med mulighed for at opgradere til Autoshift.

Agri-Super og Agri-Xtra kan også leveres med DualTech VT-transmission, der kombinerer egenskaberne fra hydrostatiske og Powershift til én enhed.

På alle modelversionerne leveres den nye teleskoplæsser med automatisk hjuljustering, når der skiftes mellem de tre styrefunktioner og en reverserende køleblæser, som sørger for at støv og snavs ikke sætter sig fast.

Avanceret støjsvag kabine

Hydrauliksystemet, der leverer 140 liter pr. min., er udstyret med tyngdekraftregulering, så sænkning af teleskoparmen bringes ned hurtigt, sikkert og nemt. Teleskopaffjedring er standard på alle modellerne, undtagen på Agri-versionen, hvor det er ekstraudstyr.

JCBs omfattende LiveLink-telematikløsning er også en del af standardpakken, der giver maskindata, proaktiv fejlidentifikation, rettidig serviceplanlægning og placering af læsseren plus en række sikkerhedsfunktioner.

Alle JCB Loadall III-teleskoplæssere er udstyret med den avancerede Command Plus-kabine, som er støjsvag, har et godt udsyn hele vejen rundt og en lang række andre komfortable features.

Læs også