Vredestein VF-dæk på Fendt Vario 700 Gen7

Alle Fendt Vario Gen7-traktorerne 720, 722, 724, 726 og 728 tilbydes nu med Vredestein VF-dæk i størrelserne VF 710/70 R 42 og VF 600/70 R 30 Traxion Optimal. Vredestein vil i den kommende tid tilbyde flere størrelser.

- Vores seneste OE-aftale med Agco bygger på feedback, som vi har modtaget fra landmænd og landbrugsentreprenører, der sætter pris på VF Traxion Optimal-dækkenes kvaliteter. Især den måde, de beskytter jorden på, og den trækkraft, de leverer i marken, men også deres lange levetid og fantastiske komfort på vejen, siger Guido Boerkamp, direktør for Apollo Tyres' europæiske afdeling for offroad-dæk.

Vredestein Traxion har et karakteristisk buet knopmønster med mere gummi i midten af profilen for at sikre optimal komfort og høj slidstyrke.

Mod dækkets skuldre er knopperne divergerende for at give ekstra trækkraft og selvrensende egenskaber i marken.

Lavt tryk – tungt arbejde

Anvendelsen af Vredesteins F+-teknologi til VF-dækserien (Very High Flexion) sikrer, at dækkene kan betjenes ved lavt tryk, selv i forbindelse med tungt arbejde.

Med den fortsatte udvikling og udvidelse af VF-dækserien tilbyder Vredestein nu 27 dækstørrelser til hele traktorserien mellem 100 og 450 hk. I de kommende år vil Apollo Tyres fortsætte med at styrke partnerskabet med Agco og Fendt for at understøtte deres voksende traktorserie.

Læs mere om Traktorer og maskiner

I ugens tema sætter Effektivt Landbrug fokus på traktorer, udstyr og gødningsspredere. Dyk ned i teknologiens verden, fra jordbearbejdning til høst, og opdag de nyeste trends inden for landbrugsmaskineri.

Læs mere her

Læs også