Allround kompakt minilæsser fra Giant

Ny Giant G2700 Tele HD+ teleskoplæsser tilbydes nu med en maksimal løftehøjde på 3,7 meter, en 50 hk Kubota-motor og en totrins transmission, som leverer høj trækkraft, hurtig acceleration og en tophastighed på 30 km/t.

Den nye Giant G2700 Tele HD+ teleskoplæsser er udstyret med en trecylindret, 50 hk turboladet Kubota-dieselmotor med en katalysator (DOC) og et partikelfilter (DPF). Læsseren har en standard totrins transmission, der leverer høj trækkraft, hurtig acceleration og en tophastighed på 30 km/t.

Teleskoplæsseren, som har Giants velkendte kompakte design, har en maksimal højde på 3,7 meter. Løftehøjden er øget med 48 procent sammenlignet med X-TRA-modellerne og med 24 procent i forhold til standardmodellerne. Løftekapaciteten sniger sig op til 3 ton.

Giant G2700 Tele HD+ er udstyret med en rummelig og komfortabel kabine, der giver et godt arbejdsmiljø.

Parallelle pallegafler

Den forreste del af rammen, som er baseret på G2700 X-TRA-modellen, giver et godt udsyn over redskabet og genererer et lavt tyngdepunkt. På den nye model er alle standard hydraulikslanger integreret inde i bommen, hvilket ikke kun giver et mere frit udsyn, men også bedre beskyttelse mod fremmedlegemer.

Geometrien er blevet opdateret for at sikre, at pallegaflerne forbliver helt parallelle, når løftearmen hæves eller sænkes. G2700 Tele-modellerne er udstyret med det unikke HCG-system (Hydraulic Coupling Guiding), som sikrer nem adgang til lyntilkoblinger.

Giant-læsseren har tilgængelig højtrykshydraulik, et stort udvalg af dækvalg og belysning, som gør læsseren ideel til trange arbejdsforhold på bedriften. G2700 Tele HD+ er én model ud af tre nye minilæssere med teleskopisk arm i den nye G2700-serie fra Giant.

Læs mere om Grovfoder og læssemaskiner

Hold dig informeret om de vigtigste nyheder inden for grovfoder og læssemaskiner. Opdag ny teknologi, og lad dig inspirere af branchens mest bæredygtige og effektive praksisser.

Læs mere her

Læs også