bannerPos

Danmarkspremiere på ny Case IH-traktor

Et indbudt publikum af kunder hos maskinforretningen Lind & Kruse A/S, Bredsten, fik onsdag eftermiddag præsenteret den nye Case IH Magnum AFS Connect-serie, hvor et udlånt eksemplar var udstillet. Fotos: John Ankersen

AF: JOHN ANKERSEN

REDAKTØR, LANDBRUGSYD
29-11-2019 09:30
Maskinforretningen Lind & Kruse A/S i Bredsten nær Vejle var første stop, da Case IH onsdag havde danmarkspremiere på den nye Case IH Magnum AFS Connect traktor-serie.

Forhåndsinteressen har været intens og opmærksomheden stor omkring den nye Case IH Magnum AFS Connect traktor-serie, der senest blev præsenteret i forbindelse med Agritechnica-messen i Tyskland tidligere på måneden.

Onsdag i denne uge var turen kommet til Danmark, hvor maskinforretningen Lind & Kruse A/S i Bredsten nær Vejle. Her kunne Case IH præsentere den nye, forbedrede traktorserie for et indbudt publikum.

AFS Connect er en trådløs teknologi til dataoverførsel og overvågning, der giver mange nyttige muligheder. Herunder to-vejs dataoverførsel med øjeblikkelig registrering af aktiviteter og markstyring, fjernovervågning af maskiners placering, brændstofniveau m.m.

Systemet giver også mulighed for dataregistrering og tilladt adgang for forhandleradgang i forbindelse med maskinindstilling og optimering af ydelse.

Opgradering af lys og kabine

Den nye traktor-serie tilbydes i to versioner – trinløs og powerdrive og spænder fra mindste model Magnum 280, 310, 340, 380 til den store 400-model. Modellerne 380 og 400 kan tillige tilbydes som specielle Road rack-modeller, der er født med bælter på bagakslerne.

Fælles for alle modeller er, at kabinen er blevet kraftigt opgraderet med nyt design og nyt joystick, ny multicontroller, hvor autostyring kan tilkobles/frakobles alt efter behov.

Udenpå er traktorserien blevet lys-opgraderet:

- Der er nu op til 40.000 Lumen LED-lys rundt om traktoren med gode indstillingsmuligheder af lyset, fortalte distriktschef hos Case IH, Rasmus Buhl Christiansen i forbindelse med danmarkspremieren.

Det var et udlånt eksemplar fra fabrikken, der mandag kunne opleves i forbindelse med premieren. Et event, der gentages i løbet af december hos maskinforretninger i Horsens, Ribe og på Lolland. Hos Case IH forventer man, at de første Case IH Magnum AFS Connect-traktorer er klar til levering i foråret 2020.

Store forventninger

Hos Lind & Kruse A/S, der er autoriseret Case IH-forhandler, glæder sælger Peter Lyngsø sig til at få den nye Case IH Magnum AFS Connect på programmet.

- Jeg håber, vi kan få større salg i Magnum-serien. Jeg har især store forventninger til hele multifunktions-delen, lyder det fra Peter Lyngsø, der også ser store muligheder i AFS Connect-systemet.

john@landbrugsyd.dk
telefon +45 21 25 19 68

Stille hvedeeksportmarked

Investeringsfondene satte sig på hænderne forud for forlænget weekend i det amerikanske. Argentinsk sojaindustri lider.

Godt år for Gråkjær

Entreprenørvirksomheden Gråkjær har travlt med at projektere og opføre en lang række projekter i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, og virksomheden har lagt strategien for fremtiden ud fra et marked, der ser positivt ud. Dog med coronakrisen som en joker i branchen.

Udstillere glæder sig til Agromek

Blandt udstillere på Agromek ’21 er der store forventninger til igen at kunne møde landmændene på messestandene.

John Deere sælger SABO til Mutares

John Deere har meddelt, at der er underskrevet en aftale om at sælge SABO Maschinenfabrik til Mutares SE & Co. Overdragelsen er betinget af lovmæssig godkendelse af Federal Cartel Office Bundeskartellamt i Tyskland.

Nyt koncept afløser årets Svinekongres

Landbrug & Fødevarer Svineproduktion og Seges Svineproduktion står bag nyt koncept, som afløser årets Svinekongres. Men fokus på faglig viden og netværk bliver – næsten - lige som det plejer.

Svinenoteringen ryger under 11 kroner

For første gang i år kommer noteringen for slagtesvin fra Danish Crown under 11 kroner. Næste uge falder noteringen nemlig med 30 øre til 10,80 kroner.

Nature Energy indgår grøn kæmpeaftale med Shell

Nature Energy og Shell har indgået en stor aftale, hvor Nature Energy sælger biogas til Shell Energy i Europa. Aftalen er til dato den største af sin slags i verden og beviser, at biogas er en vigtig del af den grønne omstilling i hele Europa.

Fælles front mod mulig retssag om efterafgrøder

Landbrug & Fødevarer og de fire landboforeninger, der har afsluttet en juridisk forundersøgelse vedrørende en mulig retssag om efterafgrøder, har nu drøftet de mulige veje i det juridiske spor.

Danskerne køber dobbelt op på økologisk frugt og grønt

Danskerne køber dobbelt op på økologisk frugt og grøntDanskerne er for alvor slået ind på en grønnere levevej. Det er især økologiske frugter og grøntsager, som fylder mere på danskernes grønnere tallerkener. Ifølge Danmarks Statistik er salget af økologisk frugt og grønt steget med 143 procent i årene 2015-19.

Optimer udbyttet med en godt afdrænet mark

Dræning har altid været højt prioriteret på Ultanggaard ved Haderslev. Landmand Asmus Fromm-Christiansen er syvende generation på bedriften og både han og hans far bruger en del tid og penge på dræning. Det fortalte han på en temadag om dræning hos SLF.
Side 1 af 1871 (37406 artikler)Prev1234567186918701871Next