bannerPos

Danmarkspremiere på ny Case IH-traktor

Et indbudt publikum af kunder hos maskinforretningen Lind & Kruse A/S, Bredsten, fik onsdag eftermiddag præsenteret den nye Case IH Magnum AFS Connect-serie, hvor et udlånt eksemplar var udstillet. Fotos: John Ankersen

AF: JOHN ANKERSEN

REDAKTØR, LANDBRUGSYD
29-11-2019 09:30
Maskinforretningen Lind & Kruse A/S i Bredsten nær Vejle var første stop, da Case IH onsdag havde danmarkspremiere på den nye Case IH Magnum AFS Connect traktor-serie.

Forhåndsinteressen har været intens og opmærksomheden stor omkring den nye Case IH Magnum AFS Connect traktor-serie, der senest blev præsenteret i forbindelse med Agritechnica-messen i Tyskland tidligere på måneden.

Onsdag i denne uge var turen kommet til Danmark, hvor maskinforretningen Lind & Kruse A/S i Bredsten nær Vejle. Her kunne Case IH præsentere den nye, forbedrede traktorserie for et indbudt publikum.

AFS Connect er en trådløs teknologi til dataoverførsel og overvågning, der giver mange nyttige muligheder. Herunder to-vejs dataoverførsel med øjeblikkelig registrering af aktiviteter og markstyring, fjernovervågning af maskiners placering, brændstofniveau m.m.

Systemet giver også mulighed for dataregistrering og tilladt adgang for forhandleradgang i forbindelse med maskinindstilling og optimering af ydelse.

Opgradering af lys og kabine

Den nye traktor-serie tilbydes i to versioner – trinløs og powerdrive og spænder fra mindste model Magnum 280, 310, 340, 380 til den store 400-model. Modellerne 380 og 400 kan tillige tilbydes som specielle Road rack-modeller, der er født med bælter på bagakslerne.

Fælles for alle modeller er, at kabinen er blevet kraftigt opgraderet med nyt design og nyt joystick, ny multicontroller, hvor autostyring kan tilkobles/frakobles alt efter behov.

Udenpå er traktorserien blevet lys-opgraderet:

- Der er nu op til 40.000 Lumen LED-lys rundt om traktoren med gode indstillingsmuligheder af lyset, fortalte distriktschef hos Case IH, Rasmus Buhl Christiansen i forbindelse med danmarkspremieren.

Det var et udlånt eksemplar fra fabrikken, der mandag kunne opleves i forbindelse med premieren. Et event, der gentages i løbet af december hos maskinforretninger i Horsens, Ribe og på Lolland. Hos Case IH forventer man, at de første Case IH Magnum AFS Connect-traktorer er klar til levering i foråret 2020.

Store forventninger

Hos Lind & Kruse A/S, der er autoriseret Case IH-forhandler, glæder sælger Peter Lyngsø sig til at få den nye Case IH Magnum AFS Connect på programmet.

- Jeg håber, vi kan få større salg i Magnum-serien. Jeg har især store forventninger til hele multifunktions-delen, lyder det fra Peter Lyngsø, der også ser store muligheder i AFS Connect-systemet.

john@landbrugsyd.dk
telefon +45 21 25 19 68

Fra i dag vælger Halsted Kloster at bortforpagte sit markbrug

Beslutningen om bortforpagtning efter et af godsets bedste år bygger på en række praktiske og personlige vurderinger.

Markbruget på Halsted Kloster trimmet og optimeret på godt to år

Bedriftsrådgiver Henrik Severin gennemgik som udefra kommende og uvildig rådgiver det 900 hektar store landbrug, herunder dets maskinkapacitet og organisation. Det gav bonus i 2019.

Bioenergi er landbrugets bidrag til den grønne omstilling

Bioenergi er landbrugets bidrag til den grønne omstilling
Side 1 af 1714 (34271 artikler)Prev1234567171217131714Next