Første nye Valtra-model solgt på sælgers anbefaling

Gårdejer Jacob Ladefoged i Ho ved Blåvand købte den nye Valtra G 125 EV helt ubeset, men glæder sig til at få traktoren leveret og taget i brug

TRAKTORSALG Det er ikke hver dag folkene fra Valtec sælger en traktor ubeset, men hverken køber eller sælger har set den spritnye Valtra G 125 EV m. SmartTouch.

Præcis sådan en model som gårdejer Jacob Ladefoged og sælger Steen Lerche Hansen fra Valtec gav håndslag på en lille uges tid efter at Valtra lancerede den nye G Serie.

Den er alene solgt på Valtra’s  ry og købers tillid til sælger.

-  Jeg glæder mig simpelthen til at se den. Dels fordi jeg for alt i verden ikke vil skuffe min kunde, dels fordi det er en ”fed” version af den nye mode, siger Steen Lerche Hansen

Helt konkret leveres traktoren som en Valtra G 125 EV m. SmartTouch-betjening og udrustet med en G5L Ålö frontlæsser.

 

Sort specialmodel

Jacob Ladefoged har valgt at få sin nye Valtra i sort metallic og med sorte fælge.

Kabinen er med læderindtræk, og frontlæsseren kommer med integreret kamera og vejeceller, så det er virkelig en topudrustet arbejdsmaskine, der bliver leveret, når fabrikken i Finland får den produceret.

På det mere jordnære plan er der tale om en 125 hk motor, 110 l hydraulikpumpe, affjedret foraksel og affjedret kabine.

Køber er naturligvis også spændt på at se det, han har købt, men har fuld tillid til at virkeligheden matcher slutsedlen.

 

Skifter traktormærke

Med købet af Valtra’en skifter Jacob Ladefoged traktormærke, men heller ikke det gør ham nervøs.

-  Valtra har altid produceret driftssikre traktorer, Valtecs servicefolk ved, hvad de laver, og endelig får jeg med Valtra Care 3+ maksimal tryghed med hensyn til service og garanti, forklarer jacob Ladefoged.

Når den nye traktor engang kommer til Ho ved Blåvand, hvor Jacob Ladefoged driver sin ejendom med planteavl, vedvarende græs og Angus fedekvæg, skal den indgå i maskinparken som allround traktor.

jba

Læs også