Nye medarbejdere hos vestjysk

Pr. 1. maj har vestjysk ansat følgende nye medarbejdere:

Ida Steffensen

Ida Steffensen er ansat som salgskoordinator hos Danbolig. Hun kommer fra en kombineret stilling som sagsbehandler/trainee hos Nybolig. Ida er 23 år og er bosat i Ringkøbing.

Mads Ruhe

Mads Rauhe er ligeledes nyansat hos Danbolig. Mads kommer fra en stilling som erhvervsrådgiver hos Ringkjøbing Landbobank og skal varetage salgs- og vurderingsopgaver. Mads er 26 år og bor i Ringkøbing.

Lene Thorgård

Lene Thorgård Andersen er vestjysks nye statsautoriserede revisor. Lene kommer fra en stilling som statsautoriseret revisor hos EY i Herning, og hun skal nu være med til at udvikle og vækste VL Revision. Lene er 50 år og bor i Aulum.

Elsebeth Kirkeby Mathiesen

Elsebeth Kirkeby Mathiesen er vestjysks nye driftscontroller. Hun har tidligere været ansat som bogholder/regnskabsassistent hos Sagro. Elsebeth er 32 år og bor i Nr. Nebel.

Blandina Gloria Killerich

Blandina Gloria Killerich er den ene af vestjysks to nye serviceassistenter. Blandina har hidtil fungeret som rengøringsmedarbejder hos vestjysk, og hun vil primært varetage rengøringsopgaver efter kl. 16.00. Blandina er 59 år og er bosat i Ringkøbing.

Lene Karlsen

Lene Karlsen er ligeledes nyansat serviceassistent og har tidligere arbejdet som delikatessemedarbejder i Skjern. Hun vil være tilgængelig i dagtimerne og skal varetage mange forskellige funktioner. Lene er 49 år og bor i Stauning.

Læs også