Ny agrovirksomhed vil sænke pattegrisedødeligheden

Den nystartede agrovirksomhed Best Farm A/S, der har til huse i Sunds, har som mission at nedbringe dødeligheden blandt pattegrise. Det skal ske med innovative løsninger, der optimerer forholdene i farestien.

Best Farm er grundlagt af Lars Brunse, og er en del af IBF-koncernen, som i forvejen omfatter virksomhederne Polysan og SundsAlfa, der begge opererer inden for landbrugsområdet. IBF, med hovedsæde i Ikast, styrker dermed koncernens agrodel.

Direktør og partner i Best Farm A/S er Lars Brunse fra Fåborg, som har over 30 års erfaring i branchen. Han har været med til at udvikle en række patenter og produkter, som med succes anvendes i international svineproduktion i dag. Som direktør vil Lars Brunse varetage den daglige drift og være en drivende kraft i udviklingen af virksomheden

Best Farm tilbyder en 360 graders løsning med fokus på forbedring af miljøet i farestien, der kan sikre lavere dødelighed og bedre produktivitet. Desuden vil Best Farm fremtidssikre farestien med løsgående søer, naturligvis uden at man går på kompromis med dyrevelfærden.

Læs også