Case-forhandler kom stærkt ud af 2020

Adm. direktør og ejer Palle Kjærsgaard.
Adm. direktør og ejer Palle Kjærsgaard.

S.D. Kjærsgaard A/S med hovedsæde i Frejlev ved Aalborg har i sit seneste regnskab opnået et resultat før skat på 11,486 millioner kroner.

Året før var resultatet 3,756 millioner kroner før skat. 

- Vi har udvidet vores salgsområde med Case IH-traktorer, mejetærskere og pressere til Sjælland og Bornholm. Desuden har Case Construction-salget været i en positiv udvikling med en stærkere markedsandel, med hovedvægten på tunge maskiner. Samtidig har vores agenturer fra Dieci-teleskoplæssere, Promove-hydraulikværktøjer og japanske Mikasa-pladevibratorer alle vist meget positive takter i 2020, lyder det fra Palle Kjærsgaard, direktør og indehaver af S.D. Kjærsgaard.

SDK forhandler i Nord- og Østjylland samt udvider nu på Sjælland og Bornholm med mærket Case IH Agriculture, der har sine hovedsæder i Østrig og USA. SDK oppebærer regionalt en markedsandel over 25 procent på traktorer. Når det gælder høstmaskiner sælger virksomheden mere end hver tredje Case IH Axial Flow-mejetærsker i Danmark.

Udover egne afdelinger i Vrå, Frejlev, Hornslet, Svaneke og Karlslunde med salg og service af egne forhandlinger har S.D. Kjærsgaard også et net af forhandlere med hvem der samarbejdes omkring salg og service af produkterne. 

S.D. Kjærsgaard beskæftiger i øjeblikket cirka 80 ansatte.

Læs også

Mejeri sælger frisktappet mælk på flasker
Medie: Arla satser på at fastholde højere mælkeforbrug
Pressechef fylder rundt
Mentorordning skal skabe landbrugsledere
Intet nyt på Nord-West-fronten
DanBred leverer 3.000 avlsdyr til Rusland