333 millioner i omsætning i Johs. Mertz A/S

Hos Johs. Mertz A/S var

den samlede omsætning for regnskabsåret 2017/2018

på 333,5 millioner kroner,

og det er en omsætnings-fremgang på 25 procent.

Omsætningen for Johs. Mertz A/S nåede for regnskabsåret 2017/2018 hele 333,5 millioner kroner. Det svarer til en stigning på over 25 procent. Det er samtidig den højeste omsætning i firmaets 103-årige historie.
Det er især salget af nye maskiner, traktorer, mejetærskere fra New Holland og Case IH, roemaskiner fra Ropa og Steketee og sprøjter, såmaskiner og plove fra henholdsvis Amazone og Kverneland, der har boosted salget og derved omsætningen, lyder det fra direktør og medindehaver Christian Holst.
- Vi har solgt 20 nye mejetærskere og tilsvarende brugte, så det bidrager jo godt til omsætningen, lyder det videre fra Christian Holst og fortsætter:
- Sammen med at pænt antal Ropa-
roeoptagere og rense-læssemaskiner og en førsteplads med New Holland-traktorer i vores område har der faktisk været travlt i salgskontorerne.
Selve årets resultat blev på 1.733.720 kroner. Christian Holst finder det beskedent, omsætningen taget i betragtning, men betegner det som »tilfredsstillende i vores branche som er konkurrencepræget«.

Den gode service

Videre fremhæver Christian Holst, at 
Johs. Mertz kendt for, og forsat vil være kendt for, at yde den bedste service.
- Hvis er kunde er uheldig med et produkt, hjælper vi ham til den bitre ende, og det koster indimellem på bundlinjen. Men vi har den holdning, at det betaler sig i den lange ende, og det viser omsætningsfremgangen vist også.
Johs. Mertz, der har cirka 85 ansatte, og afdelinger i Nykøbing F, Nakskov, 
Maribo, Faxe og Ringsted, drives som et aktieselskab med Per Mertz og Christian Holst som indehavere.

Læs også