Minister fik set syddanske lavbundsarealer

Der stod lavbundsarealer på programmet, da fødevareminister Rasmus Prehn, (S), i går besøgte Vejen i Sydjylland som et led i en større jysk rundtur. Et besøg, som var arrangeret af familielandbruget i det sydjyske og Fyn.

Formand for Landbrugsrådgivning Syd og Sønderjysk Familielandbrug, Antoni Stenger, tog corona-sikkert imod minister for fødevarer, landbrug og fiskeri, Rasmus Prehn, (S), ved gårsdagens besøg i Vejen. I baggrunden til højre besøgsvært, Henrik Bertelsen, formand for Familielandbruget Sydvest, (th), og ved siden af ham formand for Familielandbruget LRS-Vejle, Sven-Aage Steenholdt. Foto: John Ankersen Efter velkomst og præsentation var det tid for rundvisning i ved lavbundsarealerne. Foto: John Ankersen Markkortene var fremme, da Henrik Bertelsen viste og fortalte Rasmus Prehn omkring udfordringerne med lavbundsarealerne. Foto: John Ankersen

Henrik Bertelsen er formand for Familielandbruget Sydvest, og er samtidig en af de landmænd, der er med i et projekt omkring udtagning af lavbundsarealer. Projektet kaldet lavbundsprojekt Vejen Mose omfatter i alt 140 hektar, og er støttet af EU´s landdistriktsprogram.

Vil du læse mere?

Køb abonnement her

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også