Maskinforretning har fået flere mærker

Hans Holm Maskinforretning A/S i Tinglev har fået nye varemærker i forretningen.

Forretningen, som i forvejen har ansvaret for Claas via distributøren Danish Agro Machinery A/S, har siden 1. februar varetaget salg, service og reservedele for FLIEGL redskabs- og vognprogram, Spearhead-redskaber og Bednar produktprogrammet i samarbejde med A.P. Jørgensen A/S i Ribe.

Flere af de nye produkter blev præsenteret ved forretningens Åbent hus arrangement fornylig.

Samtidig indledes et strategisk samarbejde med A.P. Jørgensen A/S i Ribe, som skal styrke begge forretningers samarbejde på tværs indenfor nysalg, brugt salg, service og reservedele.

Forretningerne vil sammen udvikle fælles salgs- og markedsføringsaktiviteter med henblik på at styrke markedspositionen indenfor alle varemærkerne.

Formålet er ligeledes at skabe et endnu stærkere service setup på tværs i begge forretninger. Ejerskabet forbliver uændret i begge selskaber, hvor forretningen Hans Holm Maskinforretning A/S er ejet af familien Holm og A.P. Jørgensen A/S er ejet af Danish Agro.

Maskinforretningerne

Hans Holm Maskinforretning A/S i Tinglev har eksisteret siden år 1900, og råder over 5000 kvadratmeter bebygget areal og beskæftiger omkring 30 medarbejdere.

A.P. Jørgensen A/S i Ribe er en af Danmarks ældste maskinforretninger, som har udviklet sig sammen med landbruget for at kunne yde den service, som landbruget har brug for. Forretningen har 48 medarbejdere fordelt på administration, salg og værksted.

Mærkerne

Fliegl er en af Europas største producenter af vogne til landbrug og entreprenør. Dertil udvikler og producerer Fliegl Agro-Center en bred pallette af redskaber til pleje og vedligehold i landbruget til både mark og gård.

Bednar er en producent af landbrugsmaskiner med speciale i produktion af maskiner til jordbearbejdning, såning, gødskning, afgrøde management og radrensning. Virksomheden beskæftiger mere end 250 medarbejdere på fabrikken i Tjekkiet.

Spearhead er specialist i maskiner til vegationsmanagement, så uanset om det er et landbrugs-, kommune-, militær eller lufthavnsareal, så sætter Spearhead standarden for rotorklippere og mulchmaskineløsninger.

Læs også