DanBred udvider med ny vognpark

DanBred P/S har netop opkøbt syv lukkede SPF-SuS-godkendte lastbiler. Handlen er indgået med SPF-Danmark A/S (SPF), og indebærer samtidig, at syv chauffører rykker med over og bliver ansat i DanBred.

Svinegenetik-virksomheden DanBred har netop investeret i en vognpark, som skal være med til at styrke DanBreds leverancer til eksportkunder samt optimere den interne logistikkæde i virksomheden. Det oplyser selskabet på deres hjemmeside.

Det har været et ønske at udvide virksomheden med egen vognpark, og direktør i DanBred, Thomas Muurmann Henriksen, glæder sig over, at det er lykkedes at få enderne til at mødes med SPF, som har lavet frasalget.

– DanBred har ambitioner om at opbygge en betydelig transportkapacitet i løbet af de kommende år, idet sikker transport og optimeret smittebeskyttelse i den fulde værdikæde i stigende grad er et væsentlig salgsparameter og et centralt element i kundernes valgkriterie, når der vælges avlsselskab og handles avlsdyr, forklarer Thomas Muurmann Henriksen om årsagen til investeringen.

Vognparken tæller syv lukkede SPF-SuS-godkendte vogne samt en mindre varevogn, der nu er overgået til DanBred.

Også udvidelse af medarbejderstab
Investeringen i de otte nye vogne skal primært bruges til eksport til DanBreds kunder og leverandører i Europa.

– Som led i købsaftalen for lastbilerne tilbød vi de involverede chauffører videreansættelse i DanBred,  og vi er glade for at kunne byde dem velkommen som nye kollegaer i DanBred-teamet, fortæller Thomas Muurmann Henriksen.
 

Læs også