bannerPos

Hanegal i stort opkøb

Fremover kan Hanegal sende endnu flere varer på markederne efter overtagelsen af Fairdig ApS.
31-07-2020 12:45

Virksomheden Hanegal overtager 1. august aktiviteterne og varemærket i Fairdig ApS, og rykker dermed tættere på at styrke selskabets plantebaserede sortiment.
Det skriver Fagmediet Økologisk.

Som et led i handlen følger den tidligere ejer, Lise-Lotte Callesøe York med ind i Hanegal, hvor hun  skal stå i spidsen for udviklingen af Fairdigs produkter samt hele den øvrige frostkategori hos Hanegal.

- Det er en kæmpe glæde, at det er lykkedes at indgå denne aftale med Hanegal. Det giver helt nye muligheder for at drive projektet videre, og jeg ser frem til at blive en del af den rejse, Hanegal er på – både i Danmark og på eksportmarkederne, siger Lise-Lotte Callesøe York ifølge okologisk.dk.

Hun har flere års erfaring i fødevarebranchen via ophold i selskaber som Arla Foods, FSG Foods, Royal Greenland og Vega Salmon.

hka

Fortsat uændret svinenotering

Danish Crown fastholder en svinenotering på 10,50 kroner i næste uge. Friland sænker økotillægget med 75 øre. Udsigt til flere udsatte svin.

Hvedeudbytte på godt ti tons i det midtjyske

På Gesinggaard nær Herskind vest for Aarhus regner de med, at høsten er i hus fredag aften og efterafgrøderne sået i løbet af weekenden. - Vi er godt med, lyder det med tilfredshed fra landmand Steen Nørgård, der midt i tilfredsheden gerne slår et slag for, at reglerne om slåning af brak ændres.

Fodringsdag holder fagfolk opdateret om de seneste fodringstendenser

Magneter, mineraler, »klima-midlet« 3NOP og non-GM-afgrøder er blandt emnerne på Fodringsdag 2020, der afvikles 9. september i Herning.

Dobbelt så meget nedbør i Midt- og Vestjylland som på Vestsjælland i vækstsæsonen

Store regionale forskelle på vejret i vækstsæsonen vil præge årets høstudbytter, vurderer Danish Agro på baggrund af data fra over 1.000 vejrstationer. De midtjyske landmænds marker har haft lavest temperatur og færrest solskinstimer.

Väderstad flytter til Fyn

Maskinproducent flytter fra Sjælland til Fyn i denne måned.

Udenlandske ansatte får lettere adgang til coronatests

Det er nu muligt for indrejsende arbejdskraft uden bopæl i Danmark at blive testet for Covid-19, selvom de ikke har symptomer.

Foderstyrke og fokus på rygspæktykkelse ved løbning

Polte skal ved løbning være 230 til 240 dage gamle, de skal veje 145 til 160 kg og have 14 til 15 mm rygspæktykkelse. Endelig skal de løbes i anden brunst, anbefaler Nutrimin.
Side 1 af 1895 (37893 artikler)Prev1234567189318941895Next