bannerPos

Tidligere Disney-direktør investerer i vegansk startup

Den tidligere administrerende direktør for Walt Disney Company, Bob Iger, har nu valgt at lægge finans og kræfter i at skubbe det veganske mejeri Perfect Days fremad. Foto: Flickr
23-10-2020 15:40

I hvad der kun kan beskrives som årets mest radikale brancheskift har tidligere administrerende direktør og nuværende bestyrelsesformand for Walt Disney Company, Bob Iger, investeret i det veganske fødevarefirma Perfect Day.

Det er første træk, Bob Iger har foretaget sig, siden han tilbage i februar i år fratrådte som administrerende direktør i verdens største mediekoncern. 

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 173,- kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

Regeringen vil have gravet de døde mink op igen

Fødevareminister Rasmus Prehn (S) fortæller, at Fødevarestyrelsen er ved at finde ud af, hvordan man skal håndtere de døde mink fra de to massegrave, som i sidste måned blev oprettet ved Karup og Holstebro.

Miljøminister nedtoner spildevandsproblem

Det er uanstændigt og unuanceret, når miljøminister Lea Wermelin (S) holder fast i fortællingen om, at spildevandsudledningen kun udgør 10 procent af belastningen til vandmiljøet, mener Jørgen Evald, faglig direktør i BL.

Spirende kødkvæg-optimisme frem mod nytår

Det danske marked har fået mere luft, hvilket især er takket være den forestående nytårshandel, hvor oksekødet kommer i centrum. Det løfter kødkvægstillægget i denne uge med 25 øre pr. kg.
Side 1 af 1988 (39748 artikler)Prev1234567198619871988Next