Fra minkavler til kyllingeproducent?

Danpo A/S efterlyser landmænd til at producere slagtekyllinger, og inviterer derfor til to gratis informationsmøder, hvor de vil oplyse om mulighederne for at blive slagtekyllingeproducent.

Kyllingekød er en populær og »klimarigtig« type kød, som især er populær hos de yngre forbrugere. Det faktum ønsker man at udnytte i Danpo, som ønsker at udvide produktionen af slagtekyllinger i de kommende år.

Måske kan dette især vise sig interessant for danske minkavlere, hvoraf mange befinder sig i en venteposition på deres ejendomme, hvor der er blevet helt stille efter minkaflivningerne i november 2020. Nogle af de store, tomme minkhaller kan muligvis udnyttes til produktion af kyllinger.

Dét og meget mere kan man høre mere om på Danpos informationsmøder, som afholdes i henholdsvis Kolding den 1. marts og i Aars den 3. marts, som er geografisk belejligt i forhold til hovedparten af den tidligere minkavl.

Begge møder begynder klokken 9.30 med velkomst og kaffe, og efter en faglig formiddag afsluttes de klokken 12 med frokost. Tilmelding skal ske til Danpo senest tirsdag den 22. februar.

Læs også