Daka har fået nyt hovedkontor

Daka Denmark A/S administration i Løsning er flyttet ind i nyt hovedkontor i Hedensted på den modsatte side af motorvej E45.


Daka Denmark A/S hovedkontor og administration i Løsning har netop skiftet Dakavej 10 ud med Lundagervej 21 i Hedensted. Dermed får Daka Denmark A/S nyt hovedkontor i det tidligere hovedkontor for Index Retail.  Forretningsområderne Daka ReFood og Bioceval har allerede været placeret i en del af bygningen på Lunderagervej i et års tid, men nu bliver hele administrationen bortset fra vareudlevering fremover samlet på Lundagervej 21.

- I takt med at organisationen i Daka Denmark A/S gennem årene er vokset, har lokalerne på Dakavej ikke kunnet følge med udviklingen. Derfor er der opstået et behov for større lokaler, og overtagelsen af Lundagervej 21 vil med sikkerhed skabe gode rammer for Daka’s medarbejdere samt kunder mange år frem, siger Søren Olsen – COO, Daka Denmark A/S

Flytningen til det nye hovedkontor sikre, at Daka fortsat vil være en del af lokalområdet i Hedensted og Løsning, hvilket var en vigtig faktor da placeringen af et nyt hovedkontor skulle træffes.
Fra de nye lokaler vil der fortsat være udsigt til produktionen på Dakavej.
 

Læs også