Entreprenør solgte firma for at kunne følge med

De seneste år er blevet sværere og sværere for Dennis Madsen og DM Entreprenør i Aars at følge med den store efterspørgsel. Derfor glæder han sig over nu at være blevet overtaget af Henriksen & Madsen, Løgstør.

Efter næsten 16 år som selvstændig med DM Entreprenør i Aars blev Dennis Madsens firma til nytår opslugt af Løgstør-firmaet Henriksen & Madsen.

Her rykkede Dennis Madsen og hans ni ansatte ind på adressen i Løgstør, der beskæftiger omkring 135 mand.

Det var Dennis Madsen, der selv kom med idéen om en overdragelse for cirka et halvt år siden. Ikke fordi han havde svært ved at få tingene til at løbe rundt. Nej, tværtimod. På det seneste har der været så meget run på, at Dennis Madsen stod med valget om enten selv at blive større og flytte til en ny adresse eller sælge firmaet. Og valget faldt altså på det sidste.

- De seneste år har vi haft udfordringer, når vi har haft to store projekter, og et par af de faste kunder så har ringet. Så har vi simpelthen haft svært ved at nå det hele. Det problem får vi ikke fremover, hvor der hverken vil være projekter, der er for store eller for små, lyder det fra Dennis Madsen, der nu har fået skrivebord i Løgstør, hvor han fremover bliver projektleder på landbrugsopgaverne, som også fyldte størstedelen af arbejdet hos DM Entreprenør.

God sparringspartner

Her kommer han til at sparre med Anders Hollesen, der gennem de sidste 15 år har stået for landbrugsbyggeriet hos Henriksen & Madsen.

- Jeg tror, det kommer til at give en positiv effekt, at vi nu får Dennis og hans folk ind. Det bliver fint at få en at lave lidt pingpong med i forhold til at lave det bedst mulige projekt. Det er mulighed for at give vores kunder en endnu bedre service, siger Anders Hollesen, der også glæder sig over, at man med 40-årige Dennis Madsen nu er fremtidssikret på landbrugsdelen.
Samtidig har man budt velkommen til en ny projektleder, som har sat sig ved skrivebordet med en god tyk ordrebog i baglommen.


Det oplagte valg

For Dennis Madsen var det ikke nogen svær overvejelse, hvem han skulle ringe til i bestræbelserne på at komme under en større forretnings vinger.

- Jeg har ikke været ude at afsøge markedet, for Henriksen & Madsen var det oplagte valg for mig. Både i forhold til afstanden, men også fordi jeg kender dem godt, og de står for nogle af de samme værdier som jeg. Her kan jeg være med til at bygge videre på den tillid fra vores kunder, vi har opbygget gennem de sidste 15 år, siger Dennis Madsen, der ud over sine ni medarbejdere rykker alt materiel og sine nuværende opgaver ind under Henriksen & Madsen.

At han nu skal vænne sig til en tilværelse som ansat frem for arbejdsgiver, forventer han ikke bliver den store omvæltning.

- Selvfølgelig bliver det en ny hverdag, men jeg er stadig selvkørende som projektleder, som jeg altid har været. Så på den måde, tror jeg ikke det bliver svært at vænne sig til, fastslår han

Læs også