Helt vildt maskinsalg på Roskilde Dyrskue

Regerup Maskinværksted har på skuets første to dage solgt ti vogne.

Indehaver Kresten Skagge Pedersen og Steen Smedelund fra Regerup Maskinværksted ved Glumsø havde søndag formiddag, på Roskilde Dyrskues tredje og sidste dag, svært ved at få armene ned.

- Faktisk har vi ikke haft armene nede siden skuets første dag, for det vi har oplevet her på Roskilde Dyrskue er for vildt.

I fredags blev solgt seks vogne og på andendagen yderligere fire. Samlet har Regerup Maskinværksted solgt ti vogne på de første to dage. Fordelt på halm- og kornvogne, kartoffelvogne, kreatur- og grisevogne.

- Det her overgår vores største forventninger. Vi har ikke været med på Roskilde Dyrskue de sidste 15 år. Nu er vi tilbage og skal helt sikkert være med igen næste år, lød det videre fra en storsmilende Kresten Skagge Pedersen.

- Og der er tale om salg foregået direkte på pladsen. Vi havde inden skuet en forespørgsel på en vogn, og den handel er sluttet her på skuet. Men de foreløbig ni øvrige handler er kommet gennem, hvad man normalt vil betegne som »strøgkunder«.

En af de solgte vogne skal til Bornholm, medens de øvrige er solgt til andre østdanske kunder.

Kresten Skagge Pedersen fortæller afsluttende, at der også har været henvendelser fra et par potentielle svenske kunder på skuet.

- For en måned siden solgte vi en halmvogn netop til Sverige. Og svenskerne fortæller, at de danske priser på vogne af den type, vi producerer, er to til tre gange billigere i Danmark end i Sverige. Derfor vil vi nu se, om vi også kan komme ind på det svenske marked.


 

Læs også