Nyt grej til erfaren entreprenør

Entreprenør fra Lolland tog tre maskiner i ét hug hos Scantruck i Ringsted

Jens-Peter Rasmussen er relativt ny som indehaver af en entreprenørvirksomhed, men har 29 års erfaring med arbejdet i samme virksomhed. Og nu har han sikret sig materiel til at bevare aktiviteten på et solidt niveau.

Det er således kun et lille års tid siden,at  Jens-Peter Rasmussen overtog firmaet Scandræn i Bandholm på Lolland. Anders Rubech ønskede at trække sig tilbage, og så købte Jens-Peter Rasmussen.

- Jeg vidste, hvad jeg gik ind til. Jeg havde arbejdet i firmaet i 29 år, inden jeg overtog det, fortæller Lolland-entreprenøren.

Som navnet mere end antyder, har Scandræn specialiseret sig i drænarbejde især for landbruget. Men der kommer også mange ordrer ind på kloakarbejde, hvor det især er tilslutninger, det gælder.

Tre håndslag

- Derfor er vi nødt til at være godt kørende med maskineri, lyder det fra siger Jens-Peter Rasmussen.

For nyligt tog Jens-Peter Rasmussen sin bedre halvdel, Dorte Rasmussen, og maskinfører Sten Melander med en tur til det nye Scantruck salgs- og servicecenter for Sjælland. Og så blev der bogstavelig taget puttet i indkøbsvognen.

Derfor blev det ikke til ét, men tre håndslag med distriktschef Finn Lehnshøj hos Scantruck i Ringsted.

Håndslagene omhandles handel af en ni-tons Komatsu WB97S-5 rendegraver, en 1850 kg Komatsu PC16R-3 minigraver og en minilæsser fra Scantrucks store sortiment af  brugte maskiner.

 

Læs også