Landsskuet får ny leder

Mads Fjordside overtager den daglige ledelse af Landsskuet efter Niels Kristian Fruergaard

Bestyrelsen for Landsskuet i Herning har valgt Mads Fjordside som ny sekretær for det store dyrskue i Herning.

Dermed skal Mads Fjordside i de kommende måneder overtage den daglige ledelse af Landsskuet. Det arbejde har hidtil været i hænderne på Niels Kristian Fruergaard, der har været en drivkraft, siden dyrskuets etablering i 1992 som arvtager til Ungskuet. Det oplyser Landsskuet.

Ifølge formand for Landsskuet Kristian Gade er det et arrangement i fremgang og fortsat udvikling, som Mads Fjordside nu skal lede.

- Men da han nærmest er født og opvokset på Landsskuet, er vi sikre på, at han er den rette til at videreføre Fruergaards store indsats, siger Kristian Gade i en pressemeddelelse.

Skiftet på posten sker som følge af Niels Kristian Fruergaards planlagte pensionering næste forår fra jobbet som administrerende direktør for kvægavlsforeningen VikingDanmark, der varetager sekretariatsfunktionen for Landsskuet.

Mads Fjordside er til daglig avlsrådgiver i VikingDanmark. Han begyndte som kvægtrækker og har i mange år været med til det praktiske arbejde med at bygge Landsskuet op. De seneste tre år har Mads Fjordside været en del af dyrskuets sekretariat.

Landsskuet holdes i år den 4.-6. juli.

Læs også