Fødevarekonference: Teknologisk Institut sætter fokus på grøn omstilling i fremtidens fødevareproduktion
I november afholder Teknologisk Institut fødevarekonferencen »Fremtidens Fødevareproduktion 2021«. Her vil innovative løsninger indenfor fødevareproduktion blive præsenteret med det store fokus i år på fødevarer med bredt fokus på klimagevinster fra jord til bord.

For andet år i træk afholder Teknologisk Institut konference om fremtidens fødevareproduktion, hvor der i år vil blive sat fokus på bæredygtighed og klimaløsninger i hele forsyningskæden. Foto: Colourbox
Kulstof-emissioner, klimabelastning, bæredygtighed, CO2-neutralitet. Det er nogle af de slagord, multinationale organisationer som EU og FN slår på i disse år.
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her