Kvalitetstrailere til ethvert formål

Landsskuet i Herning byder også på spændende oplevelser for trailerfolket. Blandt andet kan Brenderups trailere opleves, der udstilles af den lokale forhandler Herning Trailer & Bådcenter.

For både erhvervsfolk som private, er trailere en populære til mange former for transportbehov og opgaver.

I forbindelse med Landsskuet i Herning, vil en af de helt store udbydere af trailere på det danske marked, Brenderup, kunne opleves hos en af de lokale forhandlere, Herning Trailer & Bådcenter, der er blandt udstillerne på skuet.

Hér slår Brenderup især på modellerne 2260 S med tip, 3251 S, der er en højbygget trailer med nedfældbare sider, front- og bagsmæk, og endelig model 4260 med nedfældelige og aftagelige sider der kan tilbydes som stål- eller aluminiumssider.

Bredt program

Hos Brenderup har det forløbne år budt på flere nyheder inden for trailere.

I 2021 blev der lanceret en række nye trailere. Blandt andet en forbedret 7000-serie af lukkede transporttrailere.

En anden nyhed var lanceringen af en helt ny serie BT4000 – en robust trailer med enkelt eller dobbelt aksel. En trailer Brenderup selv betegner som den perfekte trailer til entreprenøren til transport af sand, grus og jord.

En anden nyhed er introduktionen i efteråret 2021 af MT-serien, der er robuste trailere til transport af maskiner.

Maskintraileren er til entreprenøren der har brug for en pålidelig løsning til transport af maskiner. Trailerne i denne serie har en lav opkørselsvinkel takket være den ekstraordinære lange rampe.

De lange skærme, der også kan anvendes som trinbræt, gør det nemt at træde ind og ud af bilen, når den står på traileren. Rampestøtte og det kraftige næsehjul er standard.

Læs også