Biodynamisk bedrift

Ejerne af Labøllegaard har valgt fleksibel åbning i deres gårdbutik.

Biodynamiske 100 procent græsfodrede Skotsk Højlandskvæg og biodynamiske græs-høns er vigtige faktorer i driften af gårdbutikken på Labøllegaard ved Søndersø, der ejes af Margith Bjerre og Villy Rasmussen.

- Vi plejer at have åbent i vores gårdbutik hver lørdag klokken 10-15. Men på grund af coronakrisen har vi valgt en mere fleksibel ordning, så butikken er åben ifølge aftale. Det betyder, at man kan handle fysisk i gårdbutikken, hvis man aftaler et tidspunkt pr. telefon. Det har vist sig at fungere godt, og ofte får vi solgt mere de andre dage, siger Margith Bjerre. Man kan også vælge at gøre sit indkøb via FaceTime eller Skype, og så få varerne leveret direkte hjem.

- I forbindelse med coronakrisen er salget ikke gået nedad, men det har nok ændret sig lidt. For tiden er det ikke så meget store bøffer, kunderne efterspørger, men derimod mere hakkekød. I løbet af de år, vi har haft gårdbutikken, er der helt klart kommet mere fokus på lokalt producerede fødevarer. Men det er stadig vigtigt at have et bredt varesortiment. 

Læs også