Corona på ranchen

Cikaderne i den mexicanske aften kan ikke overdøve den muntre stemning på terrassen, da Ramiro Avendaro har inviteret Effektivt Landbrugs udsendte til grill på sin ranch. Først skal vi dog lige se hans landbrug.

Der er gang i aftenmalkningen af de godt 300 køer på ranchen. Driftsleder Luis Edgardo Gonez er ikke helt tilfreds med den majsensilage, som i øjeblikket bruges til foder. Varmen er blevet behagelig, da solen er gået ned bag bjergene, som kan ses fra ranchens terrasse. Stuehuset på Ramiro Gonzalezs ranch med terrasse med panorama udsigt på 1. sal. Familien bor i nærmeste by, men kommer næsten dagligt her ud på ranchen. Andre mexicanske landmænd er inviteret med til grill hos Ramiro Gonzalez, da der kommer besøg fra Danmark.

Der er kød på grillen.

Det duftes tydeligt, da vi med en kæmpe omfavnelse modtages af den unge storsmilende landmand Ramiro Avendaro, hans forældre og en del andre landmænd, som er inviteret for at snakke med os danske gæster.

Efter en hel del kilometers kørsel gennem et tørt – og meget mexicansk – busklandskab nord for hovedstaden Mexico City er vi nu hjemme hos Ramiro Gonzalez og hans familie – han som har grundlagt det succesfulde andelsselskab Prolea ikke langt derfra.

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også