bannerPos

Asger Christensen kæmper for grøn EU-lov: - Landmænd straffes for klimaindsats

- Støtten fra den liberale gruppe, som Venstre er en del af, skulle være i hus. Men jeg håber også på, at mine danske kollegaer bakker op om mine forslag, når vi skal stemme i næste uge, lyder det fra europaparlamentarikeren Asger Christensen (V).

AF: DANIEL BARBER

JOURNALIST
14-10-2020 09:55
I næste uge afgøres det, om EU-politikerens forslag om at ændre landbrugsstøtten fra en netto- til en bruttoarealmodel, står eller falder.

Kampen for Asger Christensens (V) lovforslag om en ny landbrugsstøtte nærmer sig sidste fase. Næste uge afslører, om hans forslag til en ny model for støtte overlever eller dør. Konkret arbejder han for at ændre landbrugsstøtten fra en nettoareal- til en bruttoarealmodel. 

Blev du fanget af artiklen?

Køb dit abonnement fra kun 173,- kr./md. ved køb af årsabonnement og læs det hele

I Sverige er der få og rimelige regler

Rimelige. Sådan vurderer Lars Philipson de statslige miljøregler for det svenske markbrug. Han kan derfor ikke umiddelbart pege på nogen regulering, som han gerne så fjernet.

Regeringen vil have gravet de døde mink op igen

Fødevareminister Rasmus Prehn (S) fortæller, at Fødevarestyrelsen er ved at finde ud af, hvordan man skal håndtere de døde mink fra de to massegrave, som i sidste måned blev oprettet ved Karup og Holstebro.

Miljøminister nedtoner spildevandsproblem

Det er uanstændigt og unuanceret, når miljøminister Lea Wermelin (S) holder fast i fortællingen om, at spildevandsudledningen kun udgør 10 procent af belastningen til vandmiljøet, mener Jørgen Evald, faglig direktør i BL.

Spirende kødkvæg-optimisme frem mod nytår

Det danske marked har fået mere luft, hvilket især er takket være den forestående nytårshandel, hvor oksekødet kommer i centrum. Det løfter kødkvægstillægget i denne uge med 25 øre pr. kg.
Side 1 af 1988 (39749 artikler)Prev1234567198619871988Next