bannerPos

35-års jubilæum hos Nicolaisen & Larsen

På billedet ses fra venstre servicechef Karlo Jensen, jubilaren Per Hansen og administrerende direktør for Nicolaisen & Larsen, Morten Krusborg.

AF: PER JØRGENSEN

JOURNALIST
02-10-2019 15:52
Per Hansen kunne fejre 35-års jubilæum hos Nicolaisen & Larsen 1. oktober.

Nicolaisen & Larsen A/S har et stort og solidt program af JCB-landbrugs- og entreprenørmaskiner. Og igennem tiden har virksomheden haft mange trofaste medarbejdere, som har oparbejdet stor viden om maskinerne gennem mange års anciennitet i organisationen.

Per Hansen kunne 1. oktober fejre 35-års jubilæum i virksomheden Nicolaisen & Larsen.

Pers karriere i Nicolaisen & Larsen startede i sin tid som elev på lageret i 1977. Elevuddannelsen blev efterfulgt af 2 års ansættelse som lagerassistent, hvorefter Per blev ansat i en anden virksomhed.

Pers karriere hos Nicolaisen & Larsen har været fordelt over 3 omgange. Halvdelen af tiden har han fungeret som lagerassistent på reservedelslageret, men i 2004 blev titlen ændret til garantikoordinator, og Per har siden haft ansvaret for garantisager overfor JCB.

GPS skal guide til fleksibel naturpleje

60 kreaturer har fået GPS-halsbånd på for at hjælpe Landbrugsstyrelsen med at finde vej til mere fleksible og attraktive tilskudssystemer til naturpleje.

Fik minister i tale om §3-forbud og efterafgrødekrav

Fælles for §3-dyrkningsforbuddet og det fremrykkede efterafgrødekrav er, at nogle landmænd oplever det, som om de får en stor økonomisk øretæve og usikkerhed om fremtiden, lyder det fra SLF, der forleden gik til miljøministeren med urimelighederne.

Overvældende tilslutning til Hobro Dyrskue

Der er tilmeldt 34 katalognumre til den første digitale udgave af Hobro Dyrskue. - Det er helt overvældende, lyder det fra arrangørerne.

Den danske foodservicebranche er på vej tilbage

Salget af Arla Pro-produkter er fordoblet, siden coronakrisen var på sit højeste tilbage i marts måned, og de seneste to uger er efterspørgslen steget med 30 procent. Det vidner om en foodservicebranche, som er på vej tilbage, lyder det fra Arla Pro.

Sæd-smitte fra Mors 2 afkræftes

Analyse afkræfter, at sæd fra Mors 2 har været kilden til PRRS i to produktionsbesætninger.

Kommunal spildevandsudledning er vigtigt skyts i BNBO-retsopgør

De kommunale udledninger af milliarder af liter urenset spildevand direkte til det danske vandmiljø, leverer ifølge advokat Hans Sønderby Christensen en vigtig pind til BNBO'er og kommunale indsatsplaners »ligkiste«.

Kompensation kan redde forretningen

Myndighedernes økonomiske corona-hjælpepakke kan for nogle minkavlere være lige præcis den redningsplanke, der skal til, fortæller rådgiver.
Side 1 af 1852 (37029 artikler)Prev1234567185018511852Next