bannerPos

35-års jubilæum hos Nicolaisen & Larsen

På billedet ses fra venstre servicechef Karlo Jensen, jubilaren Per Hansen og administrerende direktør for Nicolaisen & Larsen, Morten Krusborg.

Per Jørgensen

Journalist
02-10-2019 15:52
Per Hansen kunne fejre 35-års jubilæum hos Nicolaisen & Larsen 1. oktober.

Nicolaisen & Larsen A/S har et stort og solidt program af JCB-landbrugs- og entreprenørmaskiner. Og igennem tiden har virksomheden haft mange trofaste medarbejdere, som har oparbejdet stor viden om maskinerne gennem mange års anciennitet i organisationen.

Per Hansen kunne 1. oktober fejre 35-års jubilæum i virksomheden Nicolaisen & Larsen.

Pers karriere i Nicolaisen & Larsen startede i sin tid som elev på lageret i 1977. Elevuddannelsen blev efterfulgt af 2 års ansættelse som lagerassistent, hvorefter Per blev ansat i en anden virksomhed.

Pers karriere hos Nicolaisen & Larsen har været fordelt over 3 omgange. Halvdelen af tiden har han fungeret som lagerassistent på reservedelslageret, men i 2004 blev titlen ændret til garantikoordinator, og Per har siden haft ansvaret for garantisager overfor JCB.

Robot gør dyrkning af roer rentabel

Firmaet Farmdroid har med deres markrobot FD20 skabt mulighed for blandt andet at dyrke økologiske roer, da robotten både sår og renholder marker på op til 20 hektar.

Vi står enestående stærkt

Mens eksempelvis tyske landmænd samles i dyb frustration til demonstrationer, fordi de ikke kan finde nogen venner, står vi i Danmark enestående stærkt, lød det fra formanden for Landbrug & Fødevarer på svineproducenternes årsmøde i går.

Tyske landmænd sendte fælles opråb til nationen

Tusindvis af landmænd fik politikerne i tale under landsdækkende traktordemonstrationer i går. Effektivt Landbrug var med, da landmændene i Slesvig-Holsten afviklede deres arrangement i Rendsborg.

Debatten på svinekongressen er uskøn

Der er for meget negativitet i debatten på svinekongressen. Tag nu ja-hatten på, lød opfordringen fra svineproducenten Jonas Würtz under debatten.

Harsk kritik regnede over formand på grund af tabt millionretssag

Formand Erik Larsen for Seges Svineproduktion fik hårde ord med på vejen fra henholdsvis formanden og næstformanden fra Danske Svineproducenter. Blandt andet på grund af hele balladen om DanBred og Danish Genetics samt den tabte retssag mod Ulrik Lundgaard fra Solvang Svineavl, som blev tilkendt syv millioner kroner.

Henrik Biilmann ny direktør i VikingGenetics

Nordisk kvægavlsforening, VikingGenetics, har udnævnt den hidtidige direktør for Friland A/S, Henrik Biilman, som administrerende direktør fra 1. februar 2020.
Side 1 af 1667 (33325 artikler)Prev1234567166516661667Next