Ovethi tilbyder nu gummibælter

I mange år har det været næsten umuligt at levere produkter og yde god service i relation til gummibælter til bæltekøretøjer inden for landbruget og industrien. Det har Ovethi - Dansk Dæk Service nu fundet en løsning på i samarbejde med dækgiganten Continental og kan således fremadrettet rådgive, prissætte og sælge Continental Trackman-gummibælter direkte til kunderne.

- Jeg er simpelt hen så stolt af, at vi har knækket koden til at få løst en udfordring, som både leverandører i dækbranchen, landmænd, maskinstationer, maskinproducenter og industrien har oplevet i mange år, siger Ole Hvenegaard Nielsen, der er salgschef inden for området trucks og industri hos dækvirksomheden Ovethi.

- Hidtil har det været svært, ja næsten umuligt, at skaffe pris- og produktinformation samt at levere en efterspurgt vare, men dét er det ikke længere, forklarer han.

Ovethi har nemlig sammen med dækgiganten Continentals Tech-afdeling fundet en løsning på udfordringen.

- Sammen med Continental har vi skabt et overblik over, hvilket behov der er for gummibælter på markedet, og på baggrund heraf sørger Continental fremadrettet for at have et fast lager af de varer, der er efterspørgsel på til kunder i både Danmark, på Færøerne og i Grønland. Det betyder kort sagt, at vi hurtigt kan skaffe den vare, der efterspørges og desuden rådgive om og oplyse pris på produktet i samme ombæring, påpeger Ole Hvenegaard Nielsen.

Men hvorfor har det hidtil været så svært?

- Tja, godt spørgsmål, svarer Ole Hvenegaard Nielsen. Det er bare aldrig blevet sat i system, måske fordi efterspørgslen på vores breddegrader trods alt har været for lille. Men den er stigende, fordi produktet giver så god mening i et forholdsvis vådt land, som Danmark jo er.

Det smarte ved gummibælterne er, at de minimerer maskinens marktryk og samtidig sikrer en større trækeffekt sammenlignet med dæk, ikke mindst i vådt føre. På den facon har gummibælterne lidt samme effekt, som når man kører med tvillingdæk, siger salgschefen.

Stigende efterspørgsel

Flere og flere operatører inden for både landbruget og industrien vælger bæltekøretøjer til deres aktiviteter, og derfor er efterspørgslen på gummibælter stigende. Så når de bælter, som et køretøj er født med fra fabrikken, skal skiftes ud på grund af slid, bliver det nu meget nemmere at skaffe dem.

- Som hos Ovethi glæder det også os, at vi har fundet en løsning på en udfordring, der har været til gene for mange i flere år. I takt med den stigende efterspørgsel på gummibælter på blandt andet det danske marked er det oplagt, at vi skulle nå hertil til gavn for både leverandører, producenter og kunder, og det glæder os, at Ovethi som en stærk spiller på det danske dækmarked har haft lyst til at være med til at tage teten på området, siger Frank Larsen, der er salgschef hos Continental i Danmark.

Ovethi er udnævnt som foretrukken forhandler af gummibælter hos Continental og er i forvejen foretrukken forhandler på dæk til landbruget hos Continental.

Læs også