Ny chef hos LandboGruppen

For mange bliver det et velkendt ansigt, der den 1. december tiltræder som ny chef for LandboGruppen MidtØst og Fyn, der er et af de største af de landsdækkende LandboGruppen-selskaber. Jens Ravn, der er den nye chef for selskabet, har nemlig en fortid som landboforeningsformand i det daværende Højderyggens Landboforening, som i 2006 fusionerede med Horsens Landboforening til det nuværende Østjysk Landboforening, der er en af de ni ejerforeninger bag Velas.

LandboGruppen MidtØst og Fyn beskæftiger otte medarbejdere foruden den nye chef. Som en stor spiller inden for ejendomshandel i dansk landbrug, vurderer og sælger de landbrugsejendomme over hele landet.

Jens Ravn har siden 2014 været landbrugsmægler hos LandboGruppen Jysk, hvor han har vurderet og solgt landbrugsejendomme. Før sit virke i LandboGruppen var han aktiv mælkeproducent frem til 2007.  I en længere årrække aktiv i landbrugets organisationer. Derudover har han også været vurderingssagkyndig for DLR Kredit. Jens Ravn tiltrådte sin nye stilling den 1. december.

Læs også