DLG Vækstforum kører for tiende gang

Op mod 1.000 gæster fra hele landet forventes i går og i dag at hente fagligt input og møde kolleger på det årlige DLG Vækstforum ved Næstved.

Detaildirektør Knud Rasmussen, DLG i Bårse, har været koordinator for Vækstforum i år. – Efter ti år med stigende besøgstal er Vækstforum blevet en tradition, understreger han. Gårdejer Martin Lyder Andersen, Lundby (tv) og Kristian Magnussen, Falster er kommet til Vækstforum for at hente faglige nyheder, men ikke om raps. - Vi vælger nok rapsen fra efter flere år med dårligt resultat, siger Martin Lyder Andersen. Op mod 1.000 landmænd og gæster mødes i går og i dag til kollegial netværkspleje og faglig inspiration fra de mange udstillinger i Herlufmaglehallen. Det er DLG Øst, der arrangerer det årlige Vækstforum ved Næstved. I Jylland har DLG Vest hvert andet år den såkaldte Innovationsdag på Sejet Planteforædling ved Horsens.

Igen i år samler DLG Vækstforum i Herlufmaglehallen her lige efter nytår op mod 1.000 gæster til to faglige dage med udstilling og foredrag.

- Vi har skabt en velkommen tradition for faglige nyheder efter helligdagene, hvor familien har været centrum. Mange landmænd er derfor glade for at samles og få drøftet det nye driftsår med kolleger, påpeger detaildirektør Knud Rasmussen fra DLG Øst i Bårse.

Vil du læse mere?

Prøv 30 dage for 30 kr.

Dette indhold er forbeholdt vores abonnenter, men du kan få adgang på få minutter, med online abonnement.

Allerede abonnent?

Læs også