Grisene får både kål, salat og græs
Med en stor økologisk grøntsagsproduktion hos Agernæs Øko er det oplagt at bruge kål og salat, der ikke kan bruges til salg, som foder til grisene.
Det har vist sig at være en stor succes, og ejer Ole Lawaetz er glad for at eksperimentere lidt med grovfoderet til dyrene. I det seneste forsøg bliver efterafgrøder nu også testet som foder.
Svin
Side 6 og 7 Foto: Camilla Bønløkke
Vil du læse mere?
Kære læser, denne artikel fra Effektivt Landbrug er låst.
Kvalitetsjournalistik kræver research, ekspertise og adgang til relevante kilder.
Men vi vil rigtig gerne tilbyde dig et digitalt abonnement i 30 dage for kun 30 kroner.
Prøv 30 dage for 30 kr
Allerede abonnement?
Log ind her

Læs hele artiklen
Få straks adgang til at læse hele artiklen uden abonnement. Det koster kun 15 kr.
Allerede abonnent? Log ind her