Ny foreningssekretær for L&F Centrovice

Liselotte Pedersen er ny foreningssekretær for L&F Centrovice, og med fast plads i Vissenbjerg har hun siden 1. januar varetaget flere administrative opgaver. Udover at være sekretær for bestyrelsen vil Liselotte Pedersens hverdag også sikre, at generalforsamlingen, Danmarks Kartoffelråd og Godsprojektet får den ønskede gennemslagskraft.

Derudover står den nye foreningssekretær også for at servicere de kontingentbetalende medlemmer i Centrovice, hvis disse har spørgsmål eller retter henvendelse.

Liselotte Pedersen er oprindeligt faglært i hotelbranchen som tjener og receptionist, hvor hun derefter læste en merkonom inden for markedsføring og turisme. Efterfølgende tog Liselotte også en bachelor i ledelse og projektstyring.

- Den største erfaring, jeg tager med, er mit serviceorgan, hvor jeg er mangfoldig og kan have mange bolde i luften.

Liselotte Pedersen er allerede blevet taget rigtig godt imod, og hun glæder sig til at møde og tale med medlemmer og foreningsfolk.

- Man skal heller ikke være bange for at ringe, for selvom jeg har serveret privat for Dronningen mange gange, så er jeg helt nede på jorden, lyder det fra en grinende Liselotte Pedersen.

Læs også