Ny CEBIS-terminal fra Claas

Claas har lanceret en ny generation af Axion 900-traktorserien og en ny serie af Arion 500/600-traktorerne til levering ultimo 2017.

Claas præsenterede på et pressemøde i onsdags en ny generation af Axion 900-traktorserien og en nye serie af Arion 500/600-serietraktorerne. Arion 900-serien leveres nu fra 325 til 445 hk, og serien kan for første gang leveres i to versioner, en CIS-version og en CEBIS-version, der er udstyret med en 12 tommer touchskærm.

Den hidtidige Axion 900-traktorserie bestod af fire modeller fra 320 til 410 hk, mens den nye 900-serie leveres i fem modeller og den nye topmodel yder nu 445 hk.

Den nye CIS+, der kan leveres på alle Axion og Arion traktorerne tilbyder nu en række ekstra features rettet mod kunder, som ønsker at arbejde mere bekvemt og effektivt med ekstra funktioner på den nye CIS+ terminal. CIS+ er til kunder, som ikke ønsker den avancerede CEBIS-terminal.

Den kendte CMATIC-trinløs transmission er standardudstyr på den nye 900-serie, og softwaren er tilpasset kundernes behov og krav for en effektiv transmission.

Den nye CEBIS-terminal leveres nu med en række nye funktioner til mange forskellige opgaver. Den intuitive betjening er baseret på den velkendte CEBIS-teknologi.

Se de mange nye CEBIS-terminalfunktioner på dette link.

https://www.facebook.com/Landbrugnet/?hc_ref=PAGES_TIMELINE&fref=nf

Læs også