Merrild: Hækkerup er et kæmpe aktiv for erhvervet

Formand for Landbrug & Fødevarer Martin Merrild er yderst tilfreds med, at Karen Hækkerup skal være adm. direktør i organisationen

Justitsminister Karen Hækkerup (S) har udtalt, at hun ikke tøvede et sekund, da formand for Landbrug & Fødevarer Martin Merrild kontaktede hende med et tilbud.

Tilbuddet var at blive administrerende direktør for Landbrug & Fødevarer (L&F). Og Martin Merrild konstaterer, at han er utrolig glad for, at Karen Hækkerup har sagt ja til at overtage direktørstolen:

- Karen Hækkerup er fremragende til at kommunikere og sætte retning. Hun har via sine mange topposter i politik fået en unik viden og indsigt i, hvordan man skaber politiske resultater. Derfor er Karen Hækkerup den helt rette til at synliggøre, hvordan den samlede fødevareklynge – med de bedst mulige rammevilkår – kan bidrage endnu mere til det danske samfund, siger Martin Merrild i en pressemeddelelse.

- Hækkerup forstår erhvervet

L&F-formanden fremhæver, at Karen Hækkerup i sin tid som fødevareminister var i stand til at begejstre både landmænd og fødevarevirksomheder – og samtidig fortælle omverdenen, hvordan Danmark som samfund kan få det fulde potentiale ud af et af landets største eksporterhverv:

- Karen Hækkerup viste i sin tid som fødevareminister, at hun forstår, hvordan verdens bedste landmænd kan blive endnu bedre – og tjene endnu flere penge hjem til det danske samfund. Selv om mange landmænd lige nu har det økonomisk svært, så er det vigtigt at holde fokus på, at fremtiden på lidt længere sigt ikke er så sort, som den har været. Her vil Karen Hækkerup være et kæmpe aktiv for det samlede fødevareerhverv.
Læs også